MEĐUNARODNO PRIZNANJE

Lošinjski Hotel Bellevue nominiran za nagradu The Luxury Spa Edit Awards u kategoriji najboljih spa hotela u Europi

Nagrada je to koja se dodjeljuje najboljim elitnim lječilištima, klinikama i wellness & spa brendovima

Hotel Bellevue

Lošinjski Hotel Bellevue, jedan od luksuznih hotela brenda Lošinj Hotels & Villas i član kolekcije najvećeg nezavisnog hotelskog lanca na svijetu Preferred Hotels & Resorts, nominiran je za nagradu The Luxury Spa Edit Awards u kategoriji najboljih spa hotela u Europi. Riječ je o međunarodnoj nagradi koja se dodjeljuje najboljim elitnim lječilištima, klinikama i wellness & spa brendovima.

Ovogodišnji međunarodni žiri sastavljen je od vodećih stručnjaka za wellness, spa i ljepotu te cijenjenih turističkih novinara iz publikacija kao što su Conde Nast Traveller, The Times, The Telegraph i Tatler – Jo Foley, Gerri Gallagher, Suzanne Duckett, Juliet Kinsman, Marka Smitha, Urwena Jonga, Tracey Woodward, Lindsay Madden Nadeau, Alice Hart Davis, Lucy Brialey, Kim Brown i Lea Beara. Žiri će nominirane ocjenjivati prema nekoliko kriterija, uključujući izvrsnost u objektima, usluzi i inovacijama. O pobjedniku će se odlučiti javnim glasovanjem, a isto traje od 1. studenog ove godine do 31. ožujka 2024.

image

Hotel Bellevue

„Oduševljeni smo ovom nominacijom, koja istinski prepoznaje jedinstvene kvalitete naše Bellevue Spa Clinic i otoka Lošinja generalno. Lošinj je drugačiji od ostalih wellness destinacija u svijetu zbog svoje skladne simfonije prirodnih ljekovitih elemenata koji se mogu naći jedino ovdje, pa je baš zbog toga stoljećima omiljena destinacija onih koji teže vitalnosti i čistom morskom zraku. U Bellevue Spa Clinic željeli smo nastaviti tu tradiciju otoka vitalnosti modernizacijom rituala i kreiranjem jedinstvene wellness destinacije, kako bi i naše goste upoznali s dobrobitima naših spa programa, ali i cjelokupnog otoka“, rekla je Adriana Barlafa Kruhonja, voditeljica Spa & Wellness Operations u Lošinj Hotels & Villas.

„Ova nominacija je još jedan znak da je naša predanost pružanju vrhunskog wellness iskustva prepoznata od strane vodećih stručnjaka industrije. Od srca zahvaljujem cijelom timu Bellevue Spa Clinic, čija je stručnost dovela do ove prestižne nominacije“, rekla je Željka Nikolić, Spa & Helath Manager u Bellevue Spa Clinic.

Lošinj Hotels & Villas istaknuti je brend vrhunskih luksuznih hotela i povijesnih vila na slikovitom otoku Lošinju. Brend nastoji gostima pružiti jedinstvena iskustva, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju. Otok Lošinj ima bogatu lječilišnu baštinu koja datira još od kraja 19. stoljeća te je posvećen očuvanju i promicanju ostavštine luksuza i wellnessa. Lošinj Hotels & Villas u svom portfelju ima luksuznu kolekciju, koja sadrži boutique i ultra luksuzne objekte, kao i klasičnu kolekciju s objektima s četiri zvjezdice, a svi su smješteni u srcu lošinjske ljekovite klime te nude prekrasan pogled na more, restorane svjetske klase, više puta nagrađene wellness programe te niz sadržaja idealnih za intimni bijeg, aktivni odmor ili obiteljski odmor.

image

Hotel Bellevue

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:47