ČIN KOJI NITI JEDAN RODITELJ NE BI TREBAO NAPRAVITI

'Znojio se, bio je otečen': Nevjerojatno kažnjavanje 4-godišnjeg dječaka šokiralo policajce, a opravdanje od majke je još luđe


100posto
16.07.2019.18:00
'Znojio se, bio je otečen': Nevjerojatno kažnjavanje 4-godišnjeg dječaka šokiralo policajce, a opravdanje od majke je još luđe
Profimedia

sažeto

28-godišnja majka odlučila je tijekom sparne noći zaključati sina u auto kako bi kaznila zbog lošeg ponašanja


100posto
16.07.2019.18:00

Policajci američke savezne države Utah šokirali su se nakon što su dobili prijavu da se jedno dijete nalazi zatvoreno u automobilu. Kada su za pet minuta došli na lice mjesta, pronašli su 4-godišnjeg dječaka u automobilu koji nije bio upaljen i kojem su prozori bili zatvoreni.

Otkrili su da je dječak u automobilu ostavljen tijekom sparne noći. Njegova majka, 28-godišnja Jessica Brown, zatvorila ga je u automobil kako bi ga kaznila zbog ponašanja.

Optužena za zlostavljanje djeteta i posjedovanje droge

"Dječak se loše ponašao, a on ga je odlučila kazniti tako što ga je zaključala u automobilu", kazala je policija. Dječakova glava, kako su objasnili, bila je vruća na dodir, a jedan policajac je kazao da se dječak znojio i da su mu oči bile otečene.

Policija nije objavila koliko je vremena dječak proveo zatvoren u automobilu. 28-godišnja Brown policiji je rekla da je koristila heroin i metamfetamin te je dozvolila policiji da provjere njenu torbicu u kojoj su pronašli iskorištenu špricu i druga sredstva.

Brown je zbog cijelog slučaja optuženja za ugrožavanje i zlostavljanje djeteta te za kazneno djelo posjedovanja droge.

policija

dijete

automobil

vrućina

newsletter

Prijavite se na Newsletter