Traže se svjedoci jučerašnjeg incidenta

ZET-ov vozač izletio iz autobusa pa ženi kojoj se pokvario auto počeo divljački lupati po njemu, otvorio vrata i vikao 'kurvetino'


Juraj Filipović
07.02.2018.10:20
ZET-ov vozač izletio iz autobusa pa ženi kojoj se pokvario auto počeo divljački lupati po njemu, otvorio vrata i vikao 'kurvetino'
www.autobusi.org

sažeto

Od gospođe Čabrajec smo doznali kako je vozač u srijedu u 7 sati bio pozvan na razgovor u policiju, ali i to da su u ZET-u ignorirali njezinu pritužbu


Juraj Filipović
07.02.2018.10:20

Ivana Čabrajec jučer je na svojem Facebook profilu napisala status u kojem je detaljno opisala neugodnu situaciju s vozačem ZET-ova autobusa u Novom Zagrebu.

Naime, kako ona opisuje, incident se dogodio nakon što joj se automobil očigledno pokvario zbog čega je morala usporiti i parkirati na ugibalište obližnje autobusne stanice u Vatikanskoj ulici. Međutim, ubrzo je naišao autobus koji prometuje na liniji 109.

Kako kaže gospođa Čabrajec, ljutiti vozač je izašao iz autobusa i fizičku na nju nasrnuo i pritom je izvrijeđao.

Inače, poanta njezinog statusa je u molbi za dijeljenjem istog kako bi što prije mogla pronaći svjedoke koji su se na spomenutoj lokaciji zatekli jučer oko 16.30 sati.

"Vozač autobusa fizički je nasrnuo na moj automobil i mene, verbalno me vrijeđao i pljunuo, a sve zbog toga što mi se vozilo pokvarilo pa sam privremeno stala na sam kraj autobusnog ugibališta. On je, dakle, bez i jednog pitanja izletio, počeo udarati po vozilu, otvorio suvozačeva vrata i rekao mi da sam kurvetina Brodska pošto imam SB tablice. Dobacio mi je da mi ugibalište nije parking i zatim je iz sve snage zalupio vratima. Histerično je obilazio oko automobila, nastavio vrijeđati da bi ubrzo sjeo natrag u autobus i krenuo dalje. Na autobusnoj stanici u tom je trenutku stajalo otprilike 20 ljudi pa vjerujem da postoji netko tko bi se javio i potvrdio grozan čin koji je djelatnik gradske službe pred svjedocima napravio. Nisam znala gdje da objavim ovu informaciju osim na Facebooku", prepričala je Ivana.

Dodala je i to kako je policija ubrzo pronašla vozača. On nije negirao agresivno ponašanje, ali navodno se pravdao kako je Ivana sve preuveličala s ciljem da mu našteti. 

Od gospođe Čabrajec ipak smo doznali kako je vozač u srijedu u 7 sati bio pozvan na razgovor u policiju, ali i to da su u ZET-u ignorirali njezinu pritužbu.

"Ako ne nađem svjedoka gospodin će, naravno, i dalje voziti autobus bez ikakvih sankcija. Sljedeći put možda napravi i nešto više od pljuvanja i udaranja. Ako vam nije problem, podijelite moju objavu kako bi se eventualno javio netko tko može o incidentu posvjedočiti", stoji u njezinom statusu.

Odgovor iz ZET-a još čekamo.

Zagreb

autobus

ZET

incident

vozač

javni prijevoz

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter