OTKRIVENI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA

Monstrum je prvo zadavio svog sina, pa je masakrirao ženu, a poslije je radnici odrezao prst i prolazniku otkinuo dio lica!


Vid Barić
13.07.2017.10:40
Monstrum je prvo zadavio svog sina, pa je masakrirao ženu, a poslije je radnici odrezao prst i prolazniku otkinuo dio lica!
REUTERS

sažeto

Radnici Centra su pokušali zaustaviti muškarca, međutim i njih je napao nožem i teško povrijedio


Vid Barić
13.07.2017.10:40

U javnost su počeli izlaziti jezivi detalji zločina u beogradskom naselju Rakovica. Srpski Kurir piše kako je Marko Nikolić (43), poslije viđanja s djetetom u Centru za socijalnu skrb, u rukama iznio sina koji je po svemu sudeći već bio mrtav. Dječak je, inače, svake srijede provodio s ocem po sat vremena.

"Kada je vidjela da se nešto čudno događa s djetetom, da ne reagira, nesretna žena je pritrčala ubojici, pokušavajući da dođe do djeteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta," otkrio je izvor upućen u detalje svirepog zločina u kojemu je Marko Nikolić ubio svoju ženu, sina te ozlijedio radnike i radnice u Centru. Usprkos intervenciji liječnika i pokušajima reanimacije, nesretno dijete nije preživjelo.

Radnici Centra su pokušali zaustaviti muškarca, međutim i njih je napao nožem i teško povrijedio.

Zastupnik načelnika Vojne Medicinske Akademije Miroslav Vukosavljević izjavio je kako je  povrijeđenoj radnici Centra amputiran prst.

"Pacijentica koja ima lakše povrede nakon medicinskog zbrinjavanja otpuštena je na kućnu njegu. Drugi pacijent se trenutno nalazi u operacijskoj sali, dok je treći operiran i na intenzivnoj njezi je. Srećom, oboje su van životne opasnosti. Kod jedne pacijentice je amputiran srednji prst desne ruke i ima povrede malog prsta i desnog ramena, dok je kod druge osobe bila neophodna ozbiljna mikrokirurška intervencija zbog teške povrede obraza i facijalnog nerva", kazao je dr Vukosavljević.

Podsjetimo, ovo je već drugi strašni zločin koji je potresao beogradski Centar za socijalnu skrb u samo nekoliko dana.

U srijedu 05.07.2017 je muškarac izudarao ženu (39) kamenom ili dijelom mramorne ploče, nakon čega je ova preminula.

Zločin se dogodio u istom Centru za socijalni rad, gdje je žena bila zaposlena.

Beograd

Marko Nikolić

Centar za socijalnu skrb

Miroslav Vukosavljević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter