VIDEO: kad neke detalje prešutiš suprugu

Zbog ovog videa na kojem se supruga bivšeg kralja Malezija seksa s nepoznatim muškarcem sultan je podnio papire za razvod nakon pola godine braka


100posto
18.07.2019.16:00
Zbog ovog videa na kojem se supruga bivšeg kralja Malezija seksa s nepoznatim muškarcem sultan je podnio papire za razvod nakon pola godine braka
iStock

sažeto

Mlada Ruskinja je nekoliko sati kasnije na Instagramu objavila snimku na kojem ona i sultan uživaju u ljubavi i govore koliko je snažna njihova veza


100posto
18.07.2019.16:00

Nakon što su svjetski mediji prenijeli vijest da su se razveli bivši kralj Malezije i ruska ljepotica, bivša misica ovih dana cure detalji razloga razvoda. Tako se društvenim mrežama proširio video  na kojem ona uživa u vrućim zagrljajima i seksu s mlađim i atraktivnim muškarcem. 

Iako se par nije još službeno oglasio i potvrdio da se razvode, mlada Ruskinja je nekoliko sati kasnije na Instagramu objavila snimku na kojem ona i sultan uživaju u ljubavi i govore koliko je snažna njihova veza. U tom videu ta 27-godišnjakinja govori o dubini svojih osjećaja prema suprugu 50-godišnjem sultanu Muhamedu V iz Kelantana.

Ne želi potvrditi priče o razvodu

 
 
 
View this post on Instagram

...

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jul 17, 2019 at 9:54am PDT

Par se oženio prošle godine na ceremoniji u Moskvi, a ubrzo nakon vjenčanja bivša misica je ostala trudna. Muhamed V je abdicirao s trona u siječnju, sina su dobili u svibnju, a razvod je navodno okončan ubrzo nakon toga, kako pišu svjetski mediji. 

Govorka se da Oksana sa sinom i majkom je otišla na seosko imanje u blizini Moskve, ali ni ona kao ni njezin odvjetnik ne žele potvrditi priče o razvodu.  No, u medije su došli službeni dokument na kojem se vidi da je brak okončan 22. lipnja u Singapuru.

Kad neke detalje prešutiš suprugu

Kako pišu mediji, razvod je pokrenuo upravo sultan, koji je početkom ove godine napustio malezijsku monarhiju nakon što se otkrilo da se njegova mlađahna supruga svojedobno seksala u bazenu u jednom ruskom reality TV showu koji se snimao u Meksiku.

Kelantanska palača još nije komentirala izvješća o razvodu, a Oksana Voevodina i dalje je, sudeći po njezinim objavama na društvenim mrežama, uvjerena kako će njezin sin postati novi kralj Kelantana, savezne države kojom vlada sultan Muhammad V, iako se odrekao nacionalnog trona.

razvod

Malezija

kralj

misica

sultan

newsletter

Prijavite se na Newsletter