i onda glasujemo za takve...

Zastupnik uhićen zbog obiteljskog nasilja nakon što je udario suprugu. Bila je 'kriva' jer se nije dovoljno brzo skinula kad je poželio seks


Daniel Radman
25.05.2019.16:00
Zastupnik uhićen zbog obiteljskog nasilja nakon što je udario suprugu. Bila je 'kriva' jer se nije dovoljno brzo skinula kad je poželio seks
iStock

sažeto

Agresivni republikanac uhapšen je istu večer, ali je izišao uz kauciju, pa će se braniti sa slobode


Daniel Radman
25.05.2019.16:00

Nije ni prvi, a na žalost neće biti zadnji političar koji je pretukao svoju ženu, no Doug McLeod, republikanski zastupnik u američkoj saveznoj državni Mississipi svakako će ostati upamćen kao jedan od bezobzirnijih. Naime, prema izvješću tamošnje policije, McLeod je udario svoju suprugu šakom u glavu nakon što se ona, prema njegovoj prosudbi, nije dovoljno brzo skinula kad je poželio seks.

Ima nezgodnu narav kad popije

McLeod je, izjavila je supruga, i prije pokazivao nezgodnu narav kad popije, a tako je po svemu sudeći bilo i ovog puta. Prema iskazu treće osobe koja je bila u kući, žene kojoj policija nije navela identitet, iz njihove sobe začula se svađa nakon koje se McLeodova supruga pojavila krvavog nosa.

Upravo ju je spasila ta osoba, pošto je političareva supruga otrčala u njezinu sobu u koju su se zaključale. Potom je pozvala policiju koja je zatekla McLeoda u vidno alkoholiziranom stanju. Govorio je nesuvislo, teturao se, a još je i u ruci imao čašu.

Mislio da je riječ o šali

Kad su mu pojasnili zašto su došli još im je drsko odgovorio, 'šalite se samnom?'. Ženi je curila krv iz nosa, a tragovi krvi pronađeni su i na bračnom krevetu i na podu spavaće sobe, pa sve ukazuje da se iz ovoga neće tako lako izvući.

Uhapšen je istu večer, ali je izišao uz kauciju, pa će se braniti sa slobode. Čim se vijest pročula senator Mississipija je zatražio McLeodovu ostavku. Ovaj se isprva nije oglašavao, ali je potom ipak rekao da će podnijeti ukoliko ga sud proglasi krivim.

obiteljsko nasilje

političar

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter