foto, video: brali su gljive i bobice

Zašto je Putinov sibirski odmor u društvu ministra obrane korisnike društvenih mreža podsjetio na poznati film o gay kaubojima?


Mia Peretić
07.10.2019.19:00
Zašto je Putinov sibirski odmor u društvu ministra obrane korisnike društvenih mreža podsjetio na poznati film o gay kaubojima?
Reuters

sažeto

Poznato je da Putin voli aktivan odmor, no ovoga puta tema zafrkancije nisu njegove toples fotke


Mia Peretić
07.10.2019.19:00

Ruski predsjednik Vladimir Putin svoj je 67. rođendan odlučio proslaviti u divljini, daleko od užurbane civilizacije i državničkih obaveza. Tako je, spojivši ugodno s korisnim, Putin svoje rođendansko slavlje preselio u sibirsku tajgu, jedno od najizoliranijih mjesta na svijetu.

Reuters

Odmor daleko od civilizacije u društvu ministra obrane

Putin odmor provodi u šetnji i planinarenju, a na fotografijama se može vidjeti da mu društvo pravi ministar obrane Sergej Šojgu. Dvojica suradnika u terencu zajedničkim snagama krče put iz divljine, uživaju o odmoru od aktivnosti, beru bobice i gljive. 

Reuters

Društvene mreže se smiju scenama dvojice muškaraca u divljini, čini se da ih podsjećaju na gay kauboje

Avanturistički odmori ruskog predsjednika uvijek su plijenili pažnju kako ruskih, tako i svjetskih medija. Naime, Putin je poznat po ljubavi prema aktivnom odmoru i do sada je već uživao u podvodnom ribolovu i jahanju u svom 'toples' izdanju, što ga je, između ostalog, pretvorilo u viralni meme. Pa iako je ovoga puta ostao potpuno odjeven, neki od komentatora na društvenim mrežama nisu mogli odoljeti, a da ne objave na koga ih točno podsjećaju Putin i Šojgu.

Reuters

Čini se su ih prizori dvojice muškaraca u divljini podsjetili na radnju filma Brokeback Mountain u kojem priča govori o dvojici kauboja koji se upoznaju i zaljube radeći skupa u planinama.

Reuters

S obzirom na atmosferu koja u Rusiji vlada spram LGBTQ zajednice, ne znamo kako bi predsjednik Putin reagirao kada bi saznao da se njegov sibirski odmor i druženje s ministrom usporedilo s poznatim filmom koji tematizira homoseksualni odnos. 

Rusija

rođendan

Putin

Sibir

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter