Razotkrio ga vjetar

Zanimljiv detalj izvirio iz Trumpovih hlača: 'Možda to ne bi trebao raditi, no što mogu kad volim biti darežljiv'


100posto
20.09.2019.15:00
Zanimljiv detalj izvirio iz Trumpovih hlača: 'Možda to ne bi trebao raditi, no što mogu kad volim biti darežljiv'
Carlos Barria/REUTERS

sažeto

Američki predsjednik kaže da ne nosi novčanik, a voli ostavljati napojnice, no internet misli da se radi o nečem sasvim drugom


100posto
20.09.2019.15:00

Vjetar je krivac za otkriće zanimljivog detalja koji je izvirio iz hlača američkog predsjednika Donalda Trumpa, no nije riječ o novom seks skandalu, već o novčanicama od 20 dolara koje su virile iz njegovog stražnjeg džepa.

Vjetar otkrio da u džepu nosi novčanice od 20 dolara, ali i da voli ostavljati napojnice

Novinari su ovaj detalj uočili kada je vjetar zadigao Trumpov sako prilikom ukrcavanja u službeni zrakoplov Air Force One, a američki predsjednik odmah je objasnio o čemu se radi.

"Ne nosim novčanik jer već dugo nisam morao koristiti kreditne kartice. Volim ostavljati napojnice u hotelima. Kažem vam, možda to kao predsjednik ne bih trebao raditi, no volim ostavljati bakšiš", rekao je Trump na povratku u Bijelu kuću nakon niza predizbornih skupova u saveznim državama Novi Meksiko i Kalifornija. 

Internet pun teorija zašto mu treba gotovina: 'Danas je dan cheesburgera', 'Rusija je očito platila ranije ovog mjeseca'

Fotografija je ubrzo postala viralni hit, a internet je preplavljen teorijama zašto bi Trumpu trebale novčanice od 20 dolara. Prema jednom tumačenju, riječ je o njegovoj dobro poznatoj strasti prema brzoj hrani, stoga je jedan tviteraš pretpostavio da se radi o gotovini potrebnoj za brzi prolazak kroz Mcdonald's.

Druga je osoba pretpostavila da bi mu dvadesetke mogle zatrebati zbog svih cheesburgera koje će taj dan pojesti.

"Danas je nacionalni dan cheesburgera."

Naravno, bilo je tu i podbadanja vezanih za njegove političke gafove i skandale, pa je jedan tviteraš napisao da ima "gotovo dovoljno da kupi Grenland", a drugi vjeruje kako je "Rusija platila ranije ovoga mjeseca."

Donald Trump

twitter

novčanice

gotovina

newsletter

Prijavite se na Newsletter