video: jeziv pogled uz kavu

'Zamislite da se probudite ujutro i kroz prozor ugledate ovakvu zvijer. U 20 godina rada nisam vidio nešto slično. Zmiju da, no ovo nikada'


100posto
21.09.2019.13:00
'Zamislite da se probudite ujutro i kroz prozor ugledate ovakvu zvijer. U 20 godina rada nisam vidio nešto slično. Zmiju da, no ovo nikada'
Profimedia

sažeto

Kako biste vi reagirali da se ovakvo nešto prošeta ispod vašeg prozora?


100posto
21.09.2019.13:00

Kako se točno divlja zvijer našla na krovu kuće zapitali su se stanovnici grada Armentieres na sjeveru Francuske kada su pogledali kroz prozor i ugledali, ni manje ni više, nego crnu panteru.

Crna pantera šetala krovovima, u pomoć pozvali vatrogasce, policiju i veterinare

Ova se zvjerka misteriozno pojavila u srijedu, a u pomoć su pozvani vatrogasci, policija, veterinari i stručnjaci iz francuskog ureda za lov i divlje životinje. Sigurnosni kordon uspostavljen je oko područja na kojem se kretala crna pantera, vrsta koja inače obitava u Aziji i Africi, a ne u urbanim sredinama poput gradova od 25 tisuća stanovnika.

Video snimke i fotografije koje su objavljene na društvenim mrežama pokazuju da je životinja lunjala krovom ciglene trokatnice. 

"Zamislite da mirno sjedite u svom domu i crna pantera jednostavno prođe kraj vašeg prozora", napisao je Victor Lefranc.

'Zmiju sam vidio, no ovako nešto nikada'

"U 20 godina rada nikada nisam vidio nešto slično. Zmiju sam vidio, no tako veliku mačku nikada", rekao je jedan policajac za lokalni list Voix du Nord.

Životinja je opkoljena u jednoj zgradi nakon što je ušla kroz prozor, a tamo je anestezirana i predana udruženju za zaštitu životinja.

No, i dalje se ne zna kako se zvijer uopće tamo i našla s obzirom na to da ni iz jednog zoološkog vrta nije prijavljen nestanak takve životinje.

Francuska

Crna pantera

Zvijer

newsletter

Prijavite se na Newsletter