Susjedi u 'trendu' sa zapadom

Vučić je prelomio i Srbija dobiva prvoga gej premijera!


Vjekoslav Paun
07.06.2017.07:50
Vučić je prelomio i Srbija dobiva prvoga gej premijera!
Reuters

sažeto

"Vučić je prelomio i donio odluku da će državu voditi Ana Brnabić", vrište naslovnice današnjih dnevnih novina


Vjekoslav Paun
07.06.2017.07:50

Nakon što je vlada u Srbiji dobila prvu ministricu koja se izjašnjava kao osoba homoseksualne orijentacije, prema najavama srpskih medija, Aleksandar Vučić, novoizabrani predsjednik susjedne države, otišao je - korak dalje.

"Vučić je prelomio i donio odluku da će državu voditi Ana Brnabić", vrište naslovnice današnjih dnevnih novina, a posebice ona od Kurira.

Kada ju je pozvao u Vladu, Vučić je biranim riječima govorio o svojoj suradnici.

"Ana je pripadnik gay populacije. Ona to ne skriva i s ponosom ističe. Ona je toliko fina i ljupka, rekla mi je: "Predsjedniče, ako vam to smeta, sigurna sam da će o tome sada govoriti...", a ja sam odgovorio: Ne, mene zanima samo tvoj rezultat, a znam koliko si stručna i vrijedna", rekao je Vučić i dodao:

"Baš me briga, to je njeno pravo, mene zanima njen rezultat. Ako mi možete izvući nešto loše iz njene biografije, u njoj nema mrlja - to je žena koja je mnogo učinila za sve nas i veoma se radujem našem zajedničkom radu. Ona ima izvanrednu energiju, a mene samo zanima što će biti njen rezultat u teškom poslu koji je pred njom", zaključio je Vučić.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter