TAKO VAM JE TO U BRAKU

Vratio se Klepetan, ovog puta Malena je bila sama pa je sve prošlo bez nasilja u gnijezdu


100posto
29.03.2018.14:10
Vratio se Klepetan, ovog puta Malena je bila sama pa je sve prošlo bez nasilja u gnijezdu
Danijel Soldo / CROPIX

sažeto

Već šesnaestu godinu za redom se Klepetan vraća u Malenoj, a bez obzira na turbulencije u vezi, dosad su odgojili već 54 ptića


100posto
29.03.2018.14:10

Jutros se u gnijezdo u Brodskom Varošu s dalekog putovanja svojoj Malenoj vratio Klepetan i tako se već šesnaestu godinu za redom nastavlja romansa dviju roda. Sletio je danas oko pola 11 u gnijezdo na krovu dvorišne zgrade brodskovaroške škole, a Malena ga je dočekala s veseljem. 

Zadnjih je godina znao kasniti i po više od tjedan dana, a prošle je godine u ovoj partnerskoj zajednici izbio manji incident kada je Klepetan kasnio čak dva tjedna, te u svom gnijezdu zatekao drugoga. Malena je s novim partnerom imala jedno jaje, a Klepetan je ljubomorno uletio u gnijezdo, otjerao ljubavnika i razbio to jaje. 

Kao bi rekla ministrica Murganić u odnosu na ovu situaciju, tako vam je to u braku/gnijezdu.

No, najvažnije je da se i ove godine sretna ljubavna priča nastavila i da je Klepetan, nakon puta dugog preko 13 tisuća kilometara, opet sa svojom dragom.

Odmah je prionuo na posao i po okolnoj livadi počeo skupljati granje kako bi popravio gnijezdo za Malenu i novu generaciju malih roda, kojih su dosad odgojili čak 54.

newsletter

Prijavite se na Newsletter