TRAGEDIJA U RANO JUTRO

Vlak u Karlovcu naletio na nepoznatog muškarca, nije mu bilo spasa


HINA
12.01.2018.09:40
Vlak u Karlovcu naletio na nepoznatog muškarca, nije mu bilo spasa
Podravski list / CROPIX

sažeto

U tijeku je istraga o uzrocima i okolnostima nesreće te utvrđivanje identiteta smrtno stradalog muškarca


HINA
12.01.2018.09:40

 U naletu vlaka u Karlovcu u petak ujutro smrtno je stradao muškarac, a zbog očevida i kvara na električnoj kontaktnoj mreži, uzrokovanom nesrećom, u prekidu je do 8,30 sati bio sav željeznički promet, izvjestila je karlovačka policija.

Putnički vlak koji je vozio na relaciji Duga Resa -Zagreb, naletio je na muškarca oko 6,10 satu na željezničkoj pruzi u Karlovcu na djelu paralelnom s brzom cestom, nedaleko tržnice.

Prekid prometa

 Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard rekla je Hini da je riječ o odraslom muškarcu čiji identitet još nije poznat. U tijeku je istraga o uzrocima i okolnostima nesreće te utvrđivanje identiteta smrtno stradalog muškarca.

Željeznički promet bio je u zastoju do 8,30 sati jer su stručne ekipe za otklanjanje kvara radile na popravljanju električne kontaktne mreže.

U korporativnim komunikacijama Hrvatskih željeznica kažu da je prekid prometa bio "zbog kvara na kontaktnoj mreži bio na relaciji Horvati – Jastrebarsko", te da se zbog sanacije kvara očekuje kašnjenje vlakova na pruzi Zagreb – Rijeka.

smrt

nesreća

crna kronika

vlak

Karlovac

željeznička nesreća

Hrvatske željeznice

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter