Ivica o napadu na Janicu

'Vjerujem da su većina članova Torcide normalni ljudi. Zbog čega oni ne izoliraju one koji rade takve kravale?'


Lada Novak Starčević
13.06.2017.09:40
'Vjerujem da su većina članova Torcide normalni ljudi. Zbog čega oni ne izoliraju one koji rade takve kravale?'
Ronald Goršić / CROPIX

sažeto

Naš najuspješniji skijaš se čudi zašto huligani predstavljaju ili su na bilo koji način povezani s klubom, a klub ne pokušava tome stati na kraj...


Lada Novak Starčević
13.06.2017.09:40

Nakon subotnjeg incidenta u Bolu na Braču sedmorica od 12 mladića privedenih zbog verbalnih napada i vrijeđanja državne tajnice za sport Janice Kostelić dobilo je zatvorsku kaznu od pet dana. Cijela obitelj Kostelić je zgrožena. Tata Ante je reagirao jučer rekavši da imaju sreće što je nisu napali jer 'ne može se s Janicom tek tako', a sada se oglasio i njen brat Ivica Kostelić.

"Već se dulje vremena povlače slične stvari od strane... ne znam jesu li to službeni navijači Hajduka. Ja ne kužim u čemu je fora ako je većina, a vjerujem da je većina Hajdukovih navijača, ako hoćete većina članova Torcide, normalni ljudi. Zbog čega oni ne izoliraju ljude koji rade takve kravale?

Teško mi je shvatiti i zašto se netko barem ne ogradi od takvih napada, netko u ime navijača Hajduka. Znam da je sve to teško riješiti, ali ja imam i puno prijatelja navijača Hajduka i to su sasvim normalni ljudi. Ljudi koji vole svoj klub, sport, ali kad takvi huligani predstavljaju ili su na bilo koji način povezani s klubom, a klub ne pokušava tome stati na kraj i svi se izvlače da nisu krivi...", komentirao je Ivica Kostelić za Sportske novosti.

napad

Torcida

Janica Kostelić

Ivica Kostelić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter