VIDEO: Kokainska AFERA U KATOLIČKOJ CRKVI

Ugledni svećenik šmrkao kokain u sobi punoj nacističkih obilježja, nije znao da ga snimaju


100posto
16.06.2019.14:55
Ugledni svećenik šmrkao kokain u sobi punoj nacističkih obilježja, nije znao da ga snimaju
Marin Tironi / Cropix

sažeto

Snimljen je 2016. na kraju zabave na kojoj se društvo nije baš opajalo vjerom, već uglavnom pivom


100posto
16.06.2019.14:55

Soba je puna nacističkih memorabilija, ali oca Stephena Crossana, iskusnog 37-godišnjeg pastira Katoličke Crkve, to ne sprječava da u nju uđe. 

Dapače, on unutra dolazi na zabavu na kojoj se konzumiraju teške droge. 

Priču je 2016. razotkrio britanski Daily Mail koji je objavio i skandaloznu videosnimku oca Stephena kako na razuzdanim orgijama šmrče kokain. 

Prvoklasna roba

Otac Stephen drogu je, piše ovaj britanski tabloid, uzimao tako da ju je ušmrkavao kroz (dosta skromnu) novčanicu od deset britanskih funti, vrijednu jedva osamdeset hrvatskih kuna. Snimljen je na kraju zabave na kojoj se društvo nije baš opajalo vjerom, već uglavnom pivom. Ali, tvrdi engleski tabloid, droga je bila prvoklasna.

Najzabavniji je trenutak u kojem otac Stephen kaže "ne bih trebao" prije nego povuče ozbiljnu "crtu" bijelog praha sa plate koju mu je ponudio prijatelj. 

Inače, u sobi su se nalazile zastave sa zabranjenim njemačkim orlom, svastike i šeširi za nedozvoljenim obilježjima.

Uostalom, pogledajte sami ovdje.

 Britanski izvori kažu kako je društvo naposljetku izbačeno s partija, ali ih je otac Stephen odlučio ugostiti u svom domu, gdje su orgije nastavljene.

Father Crossan, who lives on the grounds of St Patrick's Church in Banbridge, Northern Ireland, denied being a Nazi and said the memorabilia was there because he collects 'historical stuff'

Svećenik je sve negirao i kaže da nije racist, a nacističke memorabilije opisao je kao "relikte povijesti" koje voli prikupljati. 

Ipak, izvori tvrde kako je dom oca Stephena prepun nacističkih obilježja, ali i da je on na kraju seanse salutirao u nacistički pozdrav.

Otac Stephen na kraju se od svega brani depresijom, tvrdeći da je u vrijeme nastanka sporne snimke bio na bolovanju.

 

droga

kokain

katolička Crkva

newsletter

Prijavite se na Newsletter