VIDEO: Krvavi godišnji odmor

Vezao ga lisicama, stavio povez na oči i potom ga stao rezati nožem, a cijelo vrijeme se smijao šokiranim prolaznicima


Mia Mitrović
03.08.2019.11:35
Vezao ga lisicama, stavio povez na oči i potom ga stao rezati nožem, a cijelo vrijeme se smijao šokiranim prolaznicima
Ilustracija

sažeto

U španjolskom ljetovalištu došlo je do incidenta u koji su uključeni srpski državljani. Srećom, sve je dobro završilo. 


Mia Mitrović
03.08.2019.11:35

Turisti u španjolskom ljetovalištu Costa del Sol šokirano su promatrali kako na balkonu jedne od zgrada u blizini luke jedan muškarac nože prijeti drugom, dok mu se krv slijevala niz grudi. Brzom akcijom policije veća tragedija je izbjegnuta, a pomahnitali srpski državljanin je uhićen.

Krvi je bilo posvuda 

Sve se odvilo u srijedu popodne. Žrtva je na balkonu bila samo u donjem rublju, s povezom na očima i lisicama- Obilno je krvario. Policija je najprije pokušala smiriti napadača iz prizemlja, a zatim su upali u stan. Muškarac je sve vrijeme prijetio nožem, a čitavu su scenu promatrali šokirani prolaznici.

Napadač, njegova supruga i žrtva zajedno su iznajmili apartman. Kada incident izbio, žena je uspjela pobjeći. U suradnji s policijom, ona se uspjela ušuljati natrag kroz prozor i otvoriti vrata pa je policija ušla i svladala napadača koji se nije opirao. Žrtva, također državljanin Srbije ima posjekotinu na glavi koja je sanirana s čak 11 šavova.

Motiv je ljubomora

Istraga je još uvijek u tijeku, a prema neslužbenim informacijama, motiv je ljubomora. Napadač je nož bacio na terasu, a uz sebe je imao nekoliko mobitela.

iStock (ilustracija)

"Sve je moglo završiti puno gore. Kada sam vidio muškarca s povezom na očima, mislio sam da će ga ubiti", kazao je Phillip Day, Britanac koji živi u španjolskom gradiću Estepona gdje se odvio incident.

Žena koja je zaposlena u resortu medijima je rekla da je žrtvu viđala ranije i da se radi o pristojnom čovjeku. Za sada nije poznato koliko su njegove ozljede teške i nalazi se u bolnici.

"Muškarac s nožem izgledao je kao manijak. Kada ga je policija odvodila smijao se i namigivao svima. Bilo je jako čudno", kazao je jedan svjedok.

.

zločin

ljubomora

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter