'ONA JE TEMPIRANA BOMBA!'

Varaždinka koja je ubila bivšeg dečka tvrdi da ga je izbola u samoobrani, jer ju je htio silovati


Vid Barić
19.06.2017.14:05
Varaždinka koja je ubila bivšeg dečka tvrdi da ga je izbola u samoobrani, jer ju je htio silovati

sažeto

'Moja klijentica nije iznosila obranu, ali mogu vam potvrditi da je podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja', izjavio je odvjetnik Nuše Bunić, Domagoj Krpina


Vid Barić
19.06.2017.14:05

Nuša Bunić, bivša djevojka varaždinskog bajkera Nikole Tureka kojega je ubola nožem u vrat u noći s 14. na 15. lipnja, nakon čega je ovaj dva dana kasnije preminuo u bolnici, policiji je ispričala kako je Nikolu ubola u samoobrani. Bunić je također protiv njega podnijela i kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja, piše portal varaždinski.hr.

"Klijentica nije iznosila obranu, ali mogu vam potvrditi da je podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja", izjavio je odvjetnik Nuše Bunić, Domagoj Krpina, novinarima varaždinskog portala.

Pokušaj silovanja ili silovanje može se dokazati na dva načina: tragovima sperme ili ozljedama vagine.

Nuša Bunić se trenutno nalazi u istražnom zatvoru, a protiv nje je službeno podnesena kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva, no djelo za koje se sumnjiči bit će, zbog smrti Nikole Tureka, prekvalificirano.

'Tempirana bomba'

Nušini poznanici kažu da je bila problematična i prije nego što je ubila Tureka, a okidačem za njeno ponašanje smatraju smrt bivšeg dečka koji je prije tri godine umro od predoziranja.

Poznanici su ispričali da je bila problematična i tijekom školovanja u jednoj privatnoj gimnaziji, doznaje portal Index.

"Nuša ima manjak samopouzdanja i opsesivno je ljubomorna. Voli živjeti na rubu, eksperimentirati, a mišljenja mijenja iz dana u dan. Ona je tempirana bomba", ispričao je njezin poznanik.

ubojstvo

Varaždin

Nikola Turek

Nuša Bunić

tempirana bomba

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter