kad kočnice popuste

Uzavrele sportske strasti zahvatile i rusko i američko veleposlanstvo, na Facebooku se posvađali zbog Hrvatske i nogometa


100posto
02.07.2018.10:35
Uzavrele sportske strasti zahvatile i rusko i američko veleposlanstvo, na Facebooku se posvađali zbog Hrvatske i nogometa
Reuters

sažeto

Američki veleposlanik u Hrvatskoj putem službenog Twittera prokomentirao je našeg sljedećeg protivnika


100posto
02.07.2018.10:35

I dok se jučer na nogometnom terenu u Nižnjem Novgorodu odvijala prava drama između Hrvatske i Danske, ništa manje napeto nije bilo i na društvenim mrežama. Tako su se ruski i američki veleposlanici na društvenim mrežama posvađali zbog Hrvatske i nogometa. 

Nakon što je hrvatska reprezentacija u dramatičnoj utakmici savladala Dance te nas nakon te utakmice u subotu u Sočiju čeka Rusija, američki veleposlanik u Hrvatskoj putem službenog Twitter profila prokomentirao je našeg sljedećeg protivnika.

"Pogodite za koga navijam", napisao je Robert Kohorst uz zastave Hrvatske i Rusije, a nakon njegove objave svi su to shvatili kao podršku Hrvatskoj, ali isto tako kao i podbadanje Rusije.

To nije promaklo ni ruskim veleposlanicima pa tako na njihov odgovor nije dugo trebalo čekati. Na službenoj Facebook stranici ruskog veleposlanstva objavljen je screenshot Kohorstove podrške Hrvatskoj uz poruku. 

"Hoće li SAD možda još platiti LNG, pomoći Agrokoru ili ukinuti vize za Hrvate?", napisali su iz ruskog veleposlanstva.

nogomet

Rusija

SAD

veleposlanici

newsletter

Prijavite se na Newsletter