provala pošla po zlu?

Užas kod Jastrebarskog: Jedva pokretni 73-godišnjak ubijen u svojoj kući, našla ga kći


Ružica Matić
02.12.2017.22:15
Užas kod Jastrebarskog: Jedva pokretni 73-godišnjak ubijen u svojoj kući, našla ga kći
Ilustracija/Bruno Konjevic / CROPIX

sažeto

Ubojstvo nije počinjeno vatrenim oružjem, a još nije poznato radi li se o jednom ili više počinitelja


Ružica Matić
02.12.2017.22:15

Tomislav Vugriniček, teško pokretni 73-godišnjak, ubijen je u subotu, najvjerojatnije u ranim jutarnjim satima, u svojoj kući u Podgorju Jamničkom kraj Jastrebarskog, javlja Jutarnji list.

Našla ga je kći Jasna, koja živi u blizini, a oca je je obilazila dva do tri puta dnevno jer je u kući živio sam i trebala mu je pomoć. Došla je oko 15 sati i odmah obavijestila policiju koja je brzo došla na mjesto ubojstva. Očevid je još u tijeku, a moglo bi se raditi o provali koja je pošla po zlu. 

"Provaljena je i kuća do njegove čiji je vlasnik u Sinju i policija ga je obavijestila o provali. Ovo nije prvi put da je provaljivano u kuće ili vikendice, ali nikad se ovakvo nešto nije dogodilo", rekao je Jutarnjem listu mještanin zaseoka Podgorje Jamničko. 

Jutarnji piše kako istraga treba ustanoviti jesu li lopovi koji su provalili u susjednu kuću provalili i kod Vugriničeka misleći da je i njegova kuća prazna, pa su odlučili ubiti svjedoka koji bi ih možda prepoznao ili su od njega htjeli iznuditi novac. Neslužbeno doznaje da ubojstvo nije počinjeno vatrenim oružjem, a nije poznato radi li se o jednom ili više počinitelja.

ubojstvo

provala

Jastrebarsko

Podgorje Jamničko

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter