romansa iz srednje škole

Ušle su u brak seksajući se pred web kamerama, a na kraju su završile u bordelu. Kažu da nikada nisu bile sretnije


100posto
28.08.2019.17:00
Ušle su u brak seksajući se pred web kamerama, a na kraju su završile u bordelu. Kažu da nikada nisu bile sretnije
Screenshot / YouTube / Vice

sažeto

Oženjene prostitutke jedini su par u SAD-u koji radi u istom bordelu


100posto
28.08.2019.17:00

Prije no što su Violet Vause i Kayden Blake postale prostitutke i dospjele na naslovnice medija kao jedini bračni par u Sjedinjenim Američkim Državama koji radi u istom bordelu, bile su samo tinejdžerice u južnoj Kaliforniji koje su se borile da prežive konzervativni kršćanski odgoj.

Screenshot / YouTube / Vice

Obje su prošle strogi kršćanski odgoj

Kada je Violet imala 15 godina, pohađala je strogi internat. Jednom su je prilikom uhvatili u seksu s drugom učenicom i oštro ju kaznili, usput joj nazvavši i majku. Iako roditelji nisu osudili njezino seksualno opredijeljene, to joj je iskustvo ostavilo traume i dugotrajan osjećaj poniženja.

Nekoliko godina kasnije, zajednički prijatelj i školski kolega odveo ju je na tulum povodom Super Bowla u kući svoje prijateljice Kayden Blake. Dvije su djevojke ubrzo počele vezu što Kaydenini roditelji nisu najbolje prihvatili. Počeli su na nju vršiti pritisak da prekine taj odnos i branili su joj da viđa svoju djevojku Violet. Zbog toga je u određenim trenutcima morala i prekinuti komunikaciju sa svojom obitelji, te se ranih faza tog odnosa sjeća kao vrlo turbulentnog razdoblja.

Jedva spajale kraj s krajem pa se okrenule seksu pred web kamerom

Nakon srednje škole, Violet i Kayden počele su zajednički život, no unatoč tome što su obje radile uredske poslove s punim radnim vremenom, jedva su spajale kraj s krajem. Violet je, pregledavajući razne oglase, naišla na ponudu za posao fetiš modela na jednoj internet stranici. Ta ju je ponuda odmah zaintrigirala, te je počela raditi kao WebCam djevojka. Uskoro joj se pridružila i Kayden, a dvije su partnerice ubrzo počele privlačiti odane mušterije.

"Bile smo jako otvorene o našoj vezi", rekla je Kayden prilikom telefonskog razgovor za VICE.

"Vjenčale smo se dok smo izvodile svoj performans uživo i objavile smo to online. Dobile smo odlične povratne informacije, a naše su nam mušterije čak i poslale poklone za svadbu".

Nakon dvije godine zarađivanja od webcaminga, djevojke u počele istraživati i druge opcije za zaradu. Rad u bordelu nije bilo nešto što su baš željele, no nakon što su se preselile u Nevadu u kojoj je prostitucija legalna, nekoliko njihovih odanih fanova predložilo im je da pokušaju.

Vjerovale su da će njihovo poslovno partnerstvo i romantična veza ostati jednako jaki i nakon što počnu samostalno primati klijente. Jedina stvar koja ih je brinula je odnos klijenata prema njihovom braku.

"Neki klijenti osjećaju da im pružatelji seksualnih usluga koji su u braku kvare fantazije", rekla je Kayden i otkrila kako su brinule i o tome kako će se slagati s kolegicama u bordelu i nadmetati za mušterije.

"Nismo radile u okolini s mnoštvom drugih žena, nismo bile sigurne kako ćemo to uspjeti".

Screenshot / YouTube / Vice

Nova karijera u bordelu kraj Las Vegasa

Nakon detaljnog istraživanja tamošnjih bordela, te razgovora s drugim prostitutkama o njihovim iskustvima, počele su raditi u Sheri’s Ranchu, legalnom bordelu nedaleko od Las Vegasa. Svidjela im se činjenica da posao vode žene, konzumacija alkohola strogo je regulirana, a propisana je i nulta tolerancija po pitanju droga. To im se svidjelo, kao i osjećaj zajedništva koji su tamo dobile.

Isprva klijentima nisu otkrivale da su u braku, no nakon nekog vremena su to odlučile službeno objaviti na web stranici Sheri’s Ranch bordela. Njihovi posvećeni obožavatelji i redovite mušterije nastavljale su se vraćati. Imale su širok spektar klijenata, čak i fanove s Twittera koji su se izjašnjavali kao biseksualci, transseksualci ili kao rodno fluidni.

"Nijedna od nas ne smatra jedan spol privlačnijim od drugog. Ljudi su nam privlačni zbog onoga što jesu, a ne zbog dijelova tijela koje imaju", rekla je Kayden.

Screenshot / YouTube / Vice

Konačno su financijski neovisne i mogu planirati budućnost

Objava da su u braku, dok su istovremeno radile kao prostitutke u bordelu, zbližila ih je međusobno, kao i s queer zajednicom. Zarada je bila dobra i uskoro su se napokon osjećale financijski neovisne.

"Mnogo godina kupnja kuće, nastavak školovanja ili osnivanje obitelji za nas nisu dolazile u obzir. No, danas često sjedimo skupa u dvorištu ranča na kojem se nalazi bordel i planiramo upravo sve ranije navedeno. Nema riječi kojima mogu opisati koliko nam je rad u industriji seksa, kao i otvorenost o našem braku promijenilo život", kaže Kayden.

Kao i sve ostale prostitutke, Violet i Kayden na ranč odlaze svaka dva tjedna, te tamo odsjedaju i rade određen vremenski period. Dok su tamo, usredotočene su na plan kako će izgraditi svoju budućnost.

Obje se nadaju kako će svojim primjerom pomoći skidanju stigme sa seksualnog rada, te razbiti mit da su prostitutke jadne, usamljene i nevoljene.

Dok su bile zaljubljene srednjoškolke nisu mogle ni sanjati da će ih život odvesti u ovom smjeru.

"Toliko smo se dugo mučile, no sada vidimo da nam se život okreće u dobrom smjeru. Jače smo nego ikada, zajedno ali i kao individue", zaključuje zadovoljno Kayden.

brak

prostitucija

bordel

lezbijke

LGBTQ

newsletter

Prijavite se na Newsletter