Ma koji popravni dom ili škola, oni su niš' za zastupnike

Umjesto da se bave onim za što ih plaćamo, oni broje koliko tko ima stegovnih mjera. Luđe od ovog ne može? Ma, sigurno može


100posto
18.01.2019.14:05
Umjesto da se bave onim za što ih plaćamo, oni broje koliko tko ima stegovnih mjera. Luđe od ovog ne može? Ma, sigurno može
CROPIX

sažeto

U ovom sazivu Sabora, u samo dvije godine, mostovci su uspjeli "zaraditi" 87 stegovnih mjera


100posto
18.01.2019.14:05

Branko Bačić, predsjednik HDZ-ovog saborskog kluba novinarima je komentirao neprimjerno ponašanje zastupnika u Saboru. On smatra da su zastupnici Mosta najproblematičniji, a to je potkrijepio i konkretnim brojkama. Naime, tijekom 7. saziva Sabora, kada je predsjedavajući bio iz redova SDP-a, ukupno je izrečena 61 stegovna mjera. U ovom sazivu Sabora, u samo dvije godine, mostovci su uspjeli "zaraditi" 87 stegovnih mjera.

Blago njemu, ako to stvarno to misli

"Taj podatak dovoljno govori i ilustrira kako se ponašamo u sabornici. Ne želim opravdavati niti za jedan eksces, ali ovaj podatak dovoljno govori", poručio je Bačić.

No, upitali su ga novinari kako komentira ponašanje svojih HDZ-ovaca, koji si pokazali ovi dana da i oni odlično vladaju kočijaškim rječnikom, što su zorno dokazali sočnim psovkama  u Saboru, Bačić je rekao da takav rječnik neprimjeran i trebali bi se o takvih riječi suzdržavati.

No,i dalje tvrdi da nisu svi zastupnici jednaki kada su u pitanju ispadi. "Moj klub ima 55 zastupnika, pogledajte koliko su njima puta izrečene mjere, a pogledajte koliko klubovima koji imaju deset puta manje zastupnika", kazao je Bačić. Na novinarsko pitanje želi li reći da su HDZ-ovci najbolji, odgovorio je: "Svakako." Blago njemu, ako to stvarno to misli. 

HDZ

Sabor

MOST

Grmoja

psovke

đakić

newsletter

Prijavite se na Newsletter