zaskočio je dok je mirno pasla na livadi

Umirovljenik zadovoljio pohotu nad kravom, seljaci su ga uhvatili i predali policiji. No, ubrzo je išetao iz postaje


Daniel Radman
04.09.2019.10:45
Umirovljenik zadovoljio pohotu nad kravom, seljaci su ga uhvatili i predali policiji. No, ubrzo je išetao iz postaje
Profimedia / Ilustracija

sažeto

Kažnjen je samo zbog golotinje u javnosti, a seksualni prijestup mu je oprošten jer tajlandski zakon nije propisao kazne za seksualno iskorištavanje životinja


Daniel Radman
04.09.2019.10:45

Degutantna vijest stiže iz Tajlanda, 68-godišnji umirovljenik je uhvaćen kako seksualno iskorištava kravu. Vlasnik nesretne životinje ga je uz pomoć prolaznika uspio uhvatiti i proslijediti policiji, a pervertit je zbog rupe u zakonu ubrzo izišao iz pritvora.

Umirovljenik je, ne sluteći da ga itko primijeti, nasrnuo na kravu – radilo se o dvogodišnjakinji imena Non - koja je pasla na livadi. Odvukao ju je u grmlje i potom na životinji zadovoljio svoj nagon.

Odali ga tragovi sjemena

No, susjedi vlasnika krave dojavili su mu što se zbiva, pa je ovaj krenuo u akciju spašavanja.

Zatekao je umirovljenika, bio je posve gol, a na nogama su mu ostali tragovi sjemena koji su bili vidljivi i na kravi. No, nije htio priznati što je učinio - tvrdio da šeta i da je u potrazi za nekim biljkama.

Farmer je pozvao u pomoć, a prolaznici su uspjeli zadržati pervertita te su ga odveli u policijsku postaju. Prethodno ga je farmer i slikao. To će se na kraju pokazati presudnim.

Policiji je priznao 

U razgovoru s policajcima je priznao svoje nedjelo. Ne samo to, priznao je da je i prije imao seksualne odnose sa životinjama. Smatra da krava neće imati posljedice.

"Krava nije ozlijeđena, a to sam učinio samo zbog užitka. Imam prijatelje koji su to radili prije mene i oni su mi rekli da je to dobar osjećaj pa sam i ja poželio pokušati", objasnio je 68-godišnji umirovljenik.

Ipak, izvukao se s kaznom od 300 bahta – oko 65 kuna – nakon čega je pušten. Da stvari budu bizarnije, kažnjen je zbog golotinje u javnosti, a seksualni prijestup mu je oprošten jer tajlandski zakon nije propisao kazne za seksualno iskorištavanje životinja.

zlostavljanje

Tajland

krava

umirovljenik

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter