cure detalji o seks kultu

Uhićena bogata nasljednica tvrdi da to nije sekta, već bratstvo. Žene su bile seks robinje, žigosane i silovane


100posto
26.07.2018.20:00
Uhićena bogata nasljednica tvrdi da to nije sekta, već bratstvo. Žene su bile seks robinje, žigosane i silovane
Reuters

sažeto

Bogata nasljednica optužena je da je svoje bogatstvo koristila da pomaže i štiti seks-kult NXIVM i njenog lidera Keitha Rainerea


100posto
26.07.2018.20:00

Nasljednica kompanije Sigram Clare Bronfman jedna je od četiri žene koje su uhićene u okviru istrage o organizaciji o seks traffickingu koja je operirala kao grupa za samopomoć. 

39-godišnja kćerka pokojnog izvršnog direktora Sigrama izjavila je da nije kriva za optužbe za reket i oslobođena je nakon što je platila 100 milijuna dolara što je polovica njenog bogatstva od 200 milijuna dolara.

Naime, bogata nasljednica je optužena da je svoje bogatstvo koristila da pomaže i štiti seks-kult NXIVM i njenog lidera Keitha Rainerea. Tužitelji su rekli da se od članica kulta očekivalo da imaju seksualne odnose s Rainereom te su isto tako žigosane njegovim inicijalima. 

Bronfmanova i drugi članovi unutrašnjeg kruga grupe počinili su niz ozbiljnih zločina, od krađe identiteta i opstrukcije pravde do seks  traffickinga, a sve s ciljem  promoviranja i zaštite predstavnika kulta i samog kulta. 

S druge strane, Bronfmanova je kult opisala kao "bratstvo" koje koristi svojim članovima. U kandžama ove ozloglašene sekte bila je i unuka princeze Jelisavete Karađorđević, Indija Oksenberg.

Taj kult se našao pod federalnom istragom nakon optužbi da se bavio ispiranjem mozga i ucjenjivanjem žena da postanu seks robovi. Raniere je optužen za silovanje djevojaka od kojih je jedna imala samo 12 godina. Zatočio bi žene na 18 mjeseci ako bi razvile osjećaje za nekog drugog. Maltretirao ih je tako da su morale piti iz lokve vode ili zabijati se u drvo, ponižavao bi ih pogrdnim nazivima, stavljao bi ih u kavez i trošio na tisuće dolara s njihovih kartica kako bi financirao svoj luksuzni način života.

Clare Bronfman

sigram

seks-kult NXIVM

newsletter

Prijavite se na Newsletter