PRIJEVARA STOLJEĆA

Uhićen lažni princ Crne Gore koji je čak i Pamelu Anderson proglasio groficom od Đilja


Tomislav Kukec
15.06.2017.18:50
Uhićen lažni princ Crne Gore koji je čak i Pamelu Anderson proglasio groficom od Đilja

sažeto

Stefan Černetić i suradnik u Italiji su uhićeni zbog korištenja lažnog identiteta i krivotvorenja dokumenata


Tomislav Kukec
15.06.2017.18:50

Neke su prevare toliko simpatične da čovjeku jednostavno bude žao kada im dođe kraj. Takav je slučaj i sa Stefanom Černetićem koji je jučer uhićen u Italiji zbog lažnog predstavljanja nakon što je godinama hodao svijetom, govorio da je princ od Crne Gore, družio se s bogatašima i šakom i kapom dijelio crnogorska "kraljevska" odlikovanja. 

Facebook

Koliko je u tome bio uspješan, dovoljno govori njegov Facebook profil na kojem ga se može vidjeti na raskošnim gala večerama, u luksuznim automobilima, a čak je i bujna i svjetski poznata glumica Pamela Anderson poklekla pod njegovim šarmom.

Mislimo, doslovce je kleknula pred njime kada joj je davao crnogorsko odlikovanje "Velika dama od Crne Gore", a s tom se fotografijom pohvalila i na svom Instagramu. Pamela je na svečanoj ceremoniji 2014. održala i prigodni govor.

Instagram 

"Vaše Visočanstvo, istinski sam počašćena i zahvalna na ovom priznanju Carske kuće Crne Gore, te dirnuta Vašom velikodušnošću kojom ste mi dali ovu prestižnu titulu Velike Dame Crne Gore", rekla je "princu" Stefanu Černetiću slavna glumica poznata po bujnom poprsju i ulozi u Baywatchu. Pamela je pritom postala i "grofica od Đilja", a njeni maloljetni sinovi imenovani su crnogorskim vitezovima.

Imao i lažnu diplomatsku putovnicu

Talijanski mediji govore kako je "princ" uhapšen dok se Italijom vozikao u Mercedesu okićenom službenim zastavama i amblemima Crne Gore, obilazio članove diplomatskog zbora te im nudio suradnju, a imao je i lažnu diplomatsku putovnicu.

Facebook

Facebook

U istragu je, javljaju talijanski mediji, u jednom trenutku bila uključena čak i vojska, a osim "princa" s optužbom za lažno predstavljanje i krivotvorenje dokumenata uhićen je i njegov suradnik S.S.

Stefan Černetić tvrdi kako je njegova službena titula Njegovo carsko visočanstvo princ Crne Gore, Makedonije, Albanije, Srbije i Vojvodine. Tvrdi da je nasljednik srednjovjekovne crnogorske dinastije Crnojević. 

Facebook

Facebook

Facebook

Italija

uhićenje

Crna Gora

pamela anderson

diplomat

Stefan Černetić

lažni princ

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter