DETALJI TRAGEDIJE

Ubio je roditelje jer mu nisu dali da ide na rođendan!


Juraj Filipović
27.03.2017.14:45
Ubio je roditelje jer mu nisu dali da ide na rođendan!
Niksa Stipanicev / CROPIX

sažeto

Eskaliralo je u subotu, kada je Tin htio ići u Vodice na rođendan što mu roditelji najvjerojatnije nisu dopustili


Juraj Filipović
27.03.2017.14:45

Procurili su novi detalji krvave tragedije koja je jučer zadesila šibensko zaleđe točnije naselje Čistu Veliku.

Podsjetimo, Tin Šunjerga (19) iz Čiste Velike, za kojim je policija krenula u potjeru nakon što su našli tijelo njegova oca, 45-godišnjeg pripadnika Specijalne policije, uhićen je na području Tribunja. Policajci su prije toga pronašli i tijelo njegove majke u automobilu u masliniku tri kilometra udaljenom od obiteljske kuće. 

"Tin je još od prvog razreda srednje škole imao problema s drogom, zbog čega su ga roditelji htjeli poslati na liječenje. Stoga je otac uzeo godišnji odmor, a Tin to vrijeme nije išao u školu i svo je vrijeme provodio s obitelji" ispričao je obiteljiski prijatelj za Šibenik.in.

Facebook/Tin Šunjerga

Eskaliralo je u subotu, kada je Tin htio ići u Vodice na rođendan što mu roditelji najvjerojatnije nisu dopustili. Tu subotu popodne 19- godišnji Tin majku je upucao kad su se vraćali iz polja pucnjem u potiljak, a s njim je u autu bio prijatelj koji nije nikom rekao što se dogodilo niti prijavio ubojstvo, potvrdio je prijatelj obitelji naša saznanja, kao i to da je Šunjerga roditelje ubio očevim privatnim pištoljem, do kojeg je došao provalivši u kućni trezor.

Nakon što je ubio oca i majku, 19-godišnji Tin tu je subotu navečer proveo u noćnom izlasku u Vodicama,  a momka koji je slavio rođendan, sreo je dok je bio u društvu prijatelja u čijoj je nazočnosti ubio majku.  Tada su mu rekli što je Tin učinio, ovaj mu je odgovorio 'vidimo se za deset godina kad izađeš iz zatvora', piše Šibenik.in.

ubojstvo

tragedija

Šibenik

Tin Šunjerga

Čista Velika

detalji

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter