VIDEO: DJEVOJKE, GDJE GLEDATE?

U zastrašujućem incidentu koji se dogodio na automobilističkoj utrci kod Samobora teško ozlijeđena djevojka


Vid Barić
27.11.2017.17:45
U zastrašujućem incidentu koji se dogodio na automobilističkoj utrci kod Samobora teško ozlijeđena djevojka
Screenshot / YT

sažeto

Djevojke su navodno iz Slovenije. Usprkos upozorenju da tijekom utrke ne prelaze stazu, u jednom su trenutku izašle izvan prostora namijenjenog publici te su istrčale na stazu. Jedna od njih je nekako uspjela prijeći prije negoli je na njih naletio trkaći automobil, no drugu djevojku je zahvatio


Vid Barić
27.11.2017.17:45

Nevjerojatna snimka stiže s automobilističke utrke u sklopu Rally Showa Santa Domenica na Savršćaku u Samoborskom otoku. Naime, ondje je jučer održana rally utrka, a oko 12:50 minuta automobil natjecateljske posade Darko Rafaj i Igor Kovačić sa startnim brojem 25 naletio je na jednu gledateljicu te je odbacio nekoliko metara, piše Jutarnji list.

Iz snimke se jasno vidi kako dvije djevojke pretrčavaju cestu. Navodno su bile u gledalištu. Sasvim je izvjesno da su znale da se na tom mjestu u taj dan održava automobilska utrka.

Ozlijeđena djevojka odmah prevezena u bolnicu, zaradila je težak prijelom na nozi

Jutarnji list je neslužbeno doznao kako su djevojke navodno iz Slovenije. Usprkos upozorenju da tijekom utrke ne prelaze stazu, u jednom su trenutku izašle izvan prostora namijenjenog publici te su istrčale na stazu. Jedna od njih je nekako uspjela prijeći prije negoli je na njih naletio trkaći automobil, no drugu djevojku je zahvatio.

Budući da su na stazi dežurale ekipe Hitne medicinske pomoći, odmah su stigli do ozlijeđene djevojke te su je prevezli u bolnicu. Utrka je odmah prekinuta.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, djevojka je nakon nesreće bila pri svijesti, a zaradila je težak prijelom na nozi.

Na snimci se čuje kako suci te drugi gledatelji viču za djevojkama, no one ih nisu poslušale nego su nastavile pretrčavati stazu.

utrka

Samobor

prijelom

ally

rally show Santa Domenica

Savršćak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter