možda dobijete i set noževa

U tijeku je vrlo neobična nagradna igra - dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom. Ne, nije riječ o prvoaprilskoj šali, ovo je za ozbač!


Ana Lonjak
22.11.2018.10:00
U tijeku je vrlo neobična nagradna igra  - dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom. Ne, nije riječ o prvoaprilskoj šali, ovo je za ozbač!
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

sažeto

Svi obožavatelji djela i rada Ivana Vrdoljaka, a nadamo se da takvih ima, mogu se uključiti u ovu neobičnu nagradnu igru


Ana Lonjak
22.11.2018.10:00

Iako smo u prvi tren pomislili da je riječ samo o dobroj šali, čini se da nije. Mladi HNS-a Osijek, naime, organizirali su nagradnu igru u kojoj 10 sretnika ili sretnica mogu osvojiti nagradu - dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom. Jedini uvjet je da su stariji od 18 godina, a kako bi dobili tu nagradu moraju pronaći neko mjesto u Osijeku napraviti fotografiju i poslati fotografiju u inbox do 28. studenog.  

"Fotkaj svoj grad, budi u top 10 i provedi dan s Ivanom Vrdoljakom! Sve što trebaš napraviti; napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox do 28.11.2018. Sve fotografije bit će objavljene na našem profilu. 10 fotografija s najviše lajkova odvodi autore na dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom. Ovim putem pozivamo vas, #mladenade našeg divnog grada, da nam pokažete mjesta koja su vama zanimljiva, mjesta na kojima provodite slobodno vrijeme, mjesta uz koja vas vežu lijepe #uspomene. Za nas ste vi pogled u budućnost i zato vas tražimo da nam kroz svoje oči pokažete kako vi vidite naš #Osijek. Pozovite prijatelje iz ulice ali i one koji su otišli na studij ili rad u neki drugi #grad da podsjete nas a i sebe na ulice, parkove, prirodu i znamenitosti koje skriva naš grad. U ovom nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina", prenosimo njihov post u cijelosti.

Tako da svi obožavatelji djela i rada Ivana Vrdoljaka, a nadamo se da takvih ima, mogu se uključiti u ovu neobičnu nagradnu igru. 

Korisnike društvenih mreža ovaj natječaj posebno zabavlja pa donosimo i nekoliko njihovih tvitova. 

Osijek

Ivan Vrdoljak

nagradni natječaj

mladi hns

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter