migranti u bjelovaru

U teretnom prostoru kamiona radnici umjesto iverice zatekli izbezumljene Afganistance


100posto
10.05.2019.14:00
U teretnom prostoru kamiona radnici umjesto iverice zatekli izbezumljene Afganistance
CROPIX

sažeto

Radnici su otkrili ceradu na kamionu i ondje zatekli četiri garava i vidno uplašena mladića bez ikakvih dokumenata


100posto
10.05.2019.14:00

Radnici tvrtke Kronospan CRO u Bjelovaru jučer su ostali u čudu kada su iz teretnog prostora kamiona umjesto iverice počeli ispraćati Afganistance. Sve se odvilo u prijepodnevnim satima kada je kamion srpskih registracija ušao u krug spomenute tvornice na Slavonskoj cesti kako bi istovario sirovinu, piše Bjelovarlive.

Uplašeni mladići bez ikakvih dokumenata

Niksa Stipanicev / CROPIX

Radnici su otkrili ceradu na kamionu i ondje zatekli četiri garava i vidno uplašena mladića bez ikakvih dokumenata. Mladići su privedeni u Policijsku postaju Bjelovar zbog utvrđivanja identiteta te zakonitosti ulaska i boravka u RH.

"S navedenima je obavljen razgovor kojom prilikom su izjavili da su 7. svibnja 2019. godine u kasnim večernjim satima u Republici Srbiji kod Šida, znajući da 28–godišnji vozač kamiona koji je državljanin Srbije spava, bez njegovog znanja ušli sa osobnim stvarima u prikolicu kamiona, te su na taj način nezakonito prešli državnu granicu iz Republike Srbije u Republiku Hrvatsku na području Policijske uprave vukovarsko–srijemske. Navedeni strani državljani su po policijskim službenicima ove Policijske uprave predani policijskim službenicima Postaje granične policije Tovarnik na daljnje postupanje", odgovorili su iz PU bjelovarsko–bilogorske na upit Regionalnog portala Bjelovar.live.

migranti

Bjelovar

afgansitanci

policiuja

newsletter

Prijavite se na Newsletter