Strava iza šoping centra

U septičkoj jami pronađena tri leša, policija ima indicije da su prije smaknuća satima mučeni


Mia Mitrović
18.06.2019.16:00
U septičkoj jami pronađena tri leša, policija ima indicije da su prije smaknuća satima mučeni
iStock (ilustracija)

sažeto

U Beogradskom kvartu Surčin pronađena su tri trupla, a osumnjičen za ubojstvo je mladi obiteljski nasilnik Dragoslav Jovanović (25)


Mia Mitrović
18.06.2019.16:00

Beogradska je policija u ponedjeljak oko 23 sata pronašla tri leša u septičkoj jami iza shopping centra u općini Surčin, u blizini zračne luke. Leševi su nekoliko minuta prije ponoći izvučeni iz jame, a obdukcija će pokazati koji su uzroci smrti te njihove identitete.

Pronađena tijela bila su licem okrenuta prema vodi, a oko vrata jedne od žrtava bio je omotan konopac koji je bio vezan za betonski blok, piše Blic. Tijelo muškarca i dvije starije žene pronađena su u poodmaklom stanju raspadanja u zapuštenom dijelu dvorišta iza šoping centra u Surčinu.

Zločin otkrila radnica 

Srpski mediji prenose kako postoje indicije da se ubojica na svojim žrtvama iživljavao i mučio ih prije nego što ih je ubio. Neslužbeno se doznaje i kako policija obavlja razgovore s prijateljima Dragoslava Jovanovića (25) koji je prošlog tjedna pucao na suprugu u beogradskom Bloku 45, a zatim pucao u sebe. Nakon nekoliko dana podlegao je ranama u beogradskom VMA.

Jovanovića se sumnjiči da je odgovoran i za ova tri ubojstva jer je najvjerojatnije riječ o Š.N. (42) i njegovoj majci i tetki. Policiju je o umiješanosti Jovanovića u ubojstva izvijestila radnica iz praonice automobila koja je bila u vlasništvu ubojice.

Peđa Milosavljević/CROPIX

Jovanović je radnici kazao da za nju ima poseban zadatak, da će joj dobro platiti no da mora dželati jezik za zubima. Potom je dovezao svoj BMW x5 u kojem je bilo tragova krvi. U međuvremenu je pronađen i mobitel nestalog Š.N. , a lista poziva otkrila je da je u vrijeme nestanka razgovarao s Jovanovićem.

Obiteljski nasilnik 

Motivi za ovo svirepo trostruko ubojstvo još nisu sasvim jasni, no pretpostavlja se da su u pitanju neraščišćeni računi u vezi posla koji je Jovanović vodio.

Jovanović je preminuo 13. lipnja ujutro. Prije toga nasred ulice je pucao u svoju suprugu Teodoru (25) pred njihovim jedanaestomjesečnim djetetom koje je bilo u kolicima. Žena je dobila tri prostrjelne rane, dvije u grudi i jednu u ruku, no stanje joj je stabilno. Jovanoviće se dao u bijeg oprema Bloku 45, međutim ugledao ga je policajac koji je pojurio za njim pa je Jovanović u panici pucao sam sebi u glavu. Prevezen je u bolnicu, ali je nakon četiri dana umro.

Jovanović je u suprugu pucao jer ga je dva mjeseca prije toga prijavila za nasilje u obitelji, ostavila ga i s djetetom otišla živjeti kod roditelja. Tek nakon zločina otkriveno je da je djevojka godinama trpjela torturu i batine.

ubojstvo

obiteljsko nasilje

beograqd

surčin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter