SCENA KOJA ĆE SE PAMTITI

U emisiju se javila majka koja je kćer vidjela prije nego što je otišla u Manchester na koncert, voditelji su se rasplakali▶️


Juraj Filipović
23.05.2017.19:55
U emisiju se javila majka koja je kćer vidjela prije nego što je otišla u Manchester na koncert, voditelji su se rasplakali▶️
Screenshot/YouTube

sažeto

U cijeloj toj nesreći englesku je javnost potresla, ali i rasplakala TV emisija 'Good Morning Britain' u kojoj je urednica Sussana Reid razgovarala sa svojim standardnim gostom Piersom Morganom o terorističkom napadu


Juraj Filipović
23.05.2017.19:55

U ponedjeljak u večernjim satima jedna mladenačka i opuštena večer završila je masakrom koji je doslovno cijelu Europu zavio u crno.

Na koncertu pjevačice Ariane Grande u velikoj areni u Manchesteru koja prima 21.000 posjetitelja je eksplodirala bomba. Poginule su najmanje 22 osobe, dok je njih 59 ranjeno.
Tamošnja policija objavila je da je napad počinio bombaš samoubojica, a Islamska država je tijekom utorka preuzela odgovornost za napad.
Iako su uhićene tri osobe zbog sumnje u povezanost s napadom, vjeruje se da je napadač djelovao sam.

U cijeloj toj nesreći englesku je javnost potresla, ali i rasplakala TV emisija 'Good Morning Britain' u kojoj je urednica Sussana Reid razgovarala sa svojim standardnim gostom Piersom Morganom o terorističkom napadu.

U studio se telefonom uključila Charlotte Campbell, majka 15-godišnjakinje koja je bila na koncertu, ali se nije vratila kući.

Majka je u eteru zamolila sve ljude da je obavijeste ako imaju bilo kakve informacije o kćerki.

Nakon prilično emotivnog razgovora, Piers je rekao: "Svi smo ovdje roditelji i razumijemo agoniju koju prolazite. Jednostavne se nadamo da je vaša djevojčica sigurna, ali da vas na vrijeme nije uspjela kontaktirati".

Voditeljica Susanna se u međuvremenu trudila biti smirena, zadržavajući suze.

Drhtavog glasa je poručila majci: "Ne mogu zamisliti agoniju koju roditelji prolaze u ovim trenucima. Neće nikome pomoći ako se uzrujam."

Inače, Charlotte nije svoju kćer čula od ponedjeljka navečer.

"Zvala sam sve institucije, sva mjesta gdje bi mogla biti. Nigdje je nema, a iz policije kažu da nema novosti. Ja je sada idem čekati u slučaju da se pojavi", jecajući je kazala Charlotte.

Više pogledajte u videoprilogu:

majka

teroristički napad

Manchester

emisija

voditelji

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter