UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

U nesreći kraj Velike Gorice vozač traktora čudom preživio strašan udar automobila ▶️


Vid Barić
24.05.2017.10:10
U nesreći kraj Velike Gorice vozač traktora čudom preživio strašan udar automobila ▶️
Screenshot / YT

sažeto

U ponedjeljak se u Starom Čiču dogodila stravična prometna nezgoda u kojoj je teško ozlijeđen vozač traktora, a danas se na internetu pojavila šokantna snimka nesreće


Vid Barić
24.05.2017.10:10

U ponedjeljak se u 17 sati i 35 minuta u Starom Čiču dogodila stravična prometna nezgoda u kojoj je teško ozlijeđen vozač traktora.

59-godišnjak je upravljao neregistriranim traktorom marke IMT 533 Habdelićevom ulicom u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Seljine brigade, koja je označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje i prilikom ulaska u dvorište Habdelićeve ulice broj 2 na stražnji dio traktora naletio je Renault Clio zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak, a kretao se Ulicom Seljine brigade u smjeru sjevera. Nakon naleta vozač traktora pao je na kolnik i teško se ozlijedio, poručili su iz PUZ-a.

Ozlijeđenom vozaču liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb.

Čitatelj Kronike Velike Gorice koji je želio ostati anoniman poslao je redakciji toga portala snimku prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak poslijepodne u Starom Čiču. Snimka izgleda stravično, a u njoj se vidi koliko je sudar bio jak. Nesretni vozač je odbačen iz traktora te je ostao nepomično ležati na kolniku nakon sudara, a čini se kako je pravim čudom ostao živ.

nesreća

sudar

vožnja

vozač

Velika Gorica

traktor

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter