Zajedno u smrti

U naletu strasti goli ljubavnici tragično skončali, pronašao ih je susjed nakon čega je ostao u potpunom šoku


100posto
29.09.2019.17:15
U naletu strasti goli ljubavnici tragično skončali, pronašao ih je susjed nakon čega je ostao u potpunom šoku
iStock

sažeto

Mnogi misle kako nesretan par nije bio svjestan visine kada su se upustili u seks na balkonu


100posto
29.09.2019.17:15

Nesvakidašnja tragedija dogodila se ljubavnom paru koja je zbog fatalne pogreške završila smrću. Kada se govori o parovima i smrti, na žalost mnogo je češći slučaj da je do tragedije došlo zbog svađe, fizičkih obračuna ili neke druge vrste nesreće.

Mnogo rjeđe dogodi se da dvoje ljudi skonča zbog ljubavnog zanosa, baš je zato najnoviji slučaj postao vijest koja je zaintrigirala cijeli svijet.

ŽEna za sobom ostavila siroče

Goli ljubavni par pao je s balkona koji se nalazi na trećem katu, do pada je došlo nakon što su se slučajno prevrnuli tijekom seksa. Tijela žene (28) i njezinog partnera (35) pronađena su na susjednoj terasi.

Nesreća se dogodila nakon zabave koju je žena priredila u svom domu u ekvadorskom glavnom gradu Quito. Obitelj nesretne žene kazala je da je iza nje ostala djevojčica od osam godina. Tijela je pronašao susjed, koji je istrčao van na svoju terasu čim je čuo tup zvuk udarca, prizor koji je zatekao na svojoj terasi potpuno ga je šokirao.

Policija i dalje utvrđuje sve detalje oko nesreće. Lokalni mediji javljaju da par nije uopće bio svjestan visine zida balkona s kojeg su pali.

smrt

tragedija

ljubavnici

newsletter

Prijavite se na Newsletter