Boeing strave

U avionu osuđenog pedofila u kojem su zlostavljane maloljetnice putovali su mnogi moćnici, a među njima je i američki predsjednik


100posto
14.07.2019.11:00
U avionu osuđenog pedofila u kojem su zlostavljane maloljetnice putovali su mnogi moćnici, a među njima je i američki predsjednik
Profimedia

sažeto

Avion osuđenog pedofila Jeffreyja Epsteina koristio se, između ostalog, za nelegalne seksualne aktivnosti


100posto
14.07.2019.11:00

Boeing 717, nazvan "Lolita Express", osuđeni pedofil Jeffrey Epstein nekada je koristio i za prijevoz svojih poznatih i moćnih prijatelja diljem svijeta. U tom avionu putovali su bivši američki predsjednik Bill Clinton, Kevin Spacey, princ Andrew te Naomi Campbell.

Luksuzni komercijalni avion ponovno je došao u centar pažnje nakon uhićenja njegovog nekadašnjeg vlasnika Epsteina koji je osuđen za seksualno zlostavljanje i trgovinu maloljetnicama.

Profimedia

Godinama trpjela seksualno zlostavljanje u avionu

Avion opremljen udobnim namještajem i skupim stvarima krije mračnu priču. Naime, Epstein je koristio Boeing za nelegalne seksualne aktivnosti i prevoženje maloljetnih djevojaka između svoji rezidencija u New Yorku i Palm Beachu. Žrtve tvrde da je Epstein u avionu imao veliki krevet u kojem su djevojke morale orgijati s njegovim gostima i ispunjavati njihove perverzne maštarije.

Virginija Roberts, jedna od žrtava koja je podnijela tužbu protiv milijardera, tvrdi da je godinama trpjela seksualno zlostavljanje u tom avionu te u Epsteinovim rezidencijama. Kazala je da joj je Epstein uvijek platio nakon što bi zabavila njegove prijatelje u avionu.

Namamio 14-godišnjakinje u luksuzne domove

Podsjetimo, Epstein je početkom tjedna optužen za seksualnu trgovinu, a tužitelji navode da je namamio desetke 14-godišnjih djevojčica u svoje luksuzne domove u New Yorku i na Floridi te im plaćao za seksualne usluge.

U pročitanoj optužnici na saveznom sudu na Manhattanu navodi se kako je 66-godišnji Epstein "namjerno tragao za maloljetnicama i znao da su mnoge njegove žrtve mlađe od 18 godina, zbog toga što su mu u nekim slučajevima maloljetne žrtve izričito navele svoju dob".

Plaćao djevojkama da regrutiraju još djevojaka

Bivši menadžer hedge fonda optužen je jer je dogovarao da djevojke gole izvode "masaže" i druge seksualne radnje te plaćao nekim djevojkama da regrutiraju još djevojaka. Epstein je ranije poručio da su susreti s navodnim žrtvama bili sporazumni i da je vjerovao da su imale 18 godina.

Optužen je zbog seksualne trgovine i nedoličnog ponašanja koje se događalo od 2002. do 2005. Njegov odvjetnik Jack Goldberger izjavio je prije nego što je pročitana optužnica da će se Epstein izjasniti kao nedužan.

avion

seksualno zlostavljanje

pedofil

Bill Clinton

Jeffrey Epstein

newsletter

Prijavite se na Newsletter