Vrhunac bezobrazluka

Turistkinja pustila dijete da obavi veliku nuždu kraj Straduna i mrtva-hladna otišla dalje


Lada Novak Starčević
09.07.2017.10:10
Turistkinja pustila dijete da obavi veliku nuždu kraj Straduna i mrtva-hladna otišla dalje
Neovisni portal, Cropix

sažeto

Svjedoci nesvakidašnjeg događaja su vikali za njom na svim jezicima, a žena ih je samo blijedo gledala


Lada Novak Starčević
09.07.2017.10:10

U Dubrovniku postoje posebne kamere koje broje ljude na ulazu u povijesnu jezgru. Do 6 tisuća - pristup je posve slobodan, a od 6 do 8 tisuća kretanje se usporava i preusmjerava na druge ulaze osim Pila. Time se pokušava smanjiti enormanim priljev turista na Stradun. Naime, na dan Stradunom zna proći i do 150.00 ljudi. No, pitanje nepristojnosti turista nažalost još nisu uspjeli riješiti.

Lokalno stanovništvo već je na rubu živaca zbog strašnih gužvi koje ih čekaju od početka sezone. Dubrovčani su svašta vidjeli i doživjelo, no čak su i oni ostali zapanjeni prizorom nepristojnosti. Naime, turistkinja je svega nekoliko metara od glavne dubrovačke ulice stavila dijete da obavi veliku nuždu. Nakon obavljenog posla, okrenula se i otišla. Čak se i za psima kupi izmet, no ona očito za taj običaj uljuđenih ljudi nije čula. Ili ju nije briga jer je u stranoj zemlji.

Svjedoci nesvakidašnjeg događaja su vikali za njom na svim jezicima, a žena ih je samo blijedo gledala, piše Neovisni portal.

cropix

Jedan od trenutnih trendova na Instagramu, Cheeky Exploits, odnosno snimanje selfieja s golom guzom u prvom planu, imao je svoju hrvatsku premijeru također u Dubrovniku. Cheeky Exploits objavio je fotografiju djevojke bez gaća snimljenu u svibnju na Stradunu.

Dubrovnik

turisti

Stradun

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter