KAKAV UŽASAN PEH!

Turist preživio katastrofalni uragan Irma pa se vratio doma i poginuo u prometnoj nesreći


Tomislav Kukec
29.09.2017.08:25
Turist preživio katastrofalni uragan Irma pa se vratio doma i poginuo u prometnoj nesreći
Mirror.co.uk / Reuters

sažeto

Imao je sreću da u prirodnoj nepogodi nije bio čak ni ozlijeđen, nego se uključio u rad spasilačkih službi i pomagao osiguravati zgrade i društvenu imovinu


Tomislav Kukec
29.09.2017.08:25

Neki ljudi naprosto nemaju sreće, a u tu kategoriju definitivno ulazi britanski turist Jamie Thomas (28). 

On je, naime, uspješno preživio katastrofalni uragan Irma koji je početkom mjeseca pogodio Floridu gdje je ljetovao, no samo tjedan dana nakon što se vratio kući poginuo je u prometnoj nesreći. 

Britanski mediji javljaju kako je Thomas bio na Floridi tijekom rujna, kada je tu američku državu pogodio uragan pete kategorije. Imao je sreću da u prirodnoj nepogodi nije bio čak ni ozlijeđeno, nego se uključio u rad spasilačkih službi i pomagao osiguravati zgrade i društvenu imovinu.  Nakon što se situacija na Floridi smirila, Jamie je otišao kući u Veliku Britaniju. No, samo tjedan dana kasnije poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći. Vozio se motociklom i odjednom zabio u prikolicu za prijevoz konja. 

Liječnici su se borili za njegov život, a na mjesto nesreće odmah je došao i medicinski helikopter kako bi Jamie bio što prije otpremljen u bolnicu, no ozljede su bile preteške i nije mu bilo spasa.

uragan

katastrofa

Irma

prirodna nepogoda

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter