VIDEO: To može samo on

Trump neočekivano upao na vjenčanje u golf clubu i izazvao nevjerojatnu reakciju svatova


Mia Mitrović
22.07.2019.08:30
Trump neočekivano upao na vjenčanje u golf clubu i izazvao nevjerojatnu reakciju svatova
REUTERS/Carlos Barria

sažeto

Trump se za vikend odmarao u omiljenom golf clubu u New Jerseyu, a to je iskoristio da se malo proveseli na vjenčanju


Mia Mitrović
22.07.2019.08:30

Američki predsjednik Donald Trump nepozvan je upao na vjenčanje koje se održavalo u njegovom omiljenom golf klubu u New Jerseyu. Iznenadio je sve goste na piru koji se održavao u subotu uvečer pa su razdragani mladenci i svatovi počeli skandirati 'USA! USA!'.

Mladoženja P. J. Mongelli za CNN je otkrio da je Trump najprije upao na koktel zabavu uoči vjenčanja kako bi upoznao mladenku Nicole Marie i ostale članove obitelji. Dodao je i da su Trumpu poslali više pozivnica na svoje vjenčanje, no nisu bili sigurni hoće li se pojaviti, odnosno bili su uvjereni da neće.

Predsjednik nam je prava faca 

"Kada se pojavio, bilo nam je to potpuno iznenađenje", kazao je mladoženja.

Kasnije je zamolio predsjednika da se pojavi i pred ostalim gostima na piru, a oduševljeni su ga svatovi snimili.

Na brojnim videima koji su postavljeni na društvene mreže može se vidjeti Trump u tamnom odijelu bez kravate kako stoji na vratima te pozdravlja i maše okupljenima. Potom su se pojavili i mladenci koje je primio pod ruku i uveo u prostoriju. S podignutim šakama, mladenci i Trump su vikali 'USA, USA?, a potom su im se pridružili i svi ostali.

"Naš je predsjednik pravi gospodin. I prava faca", kazao je mladoženja Mongelli.

Nije mu prvi put 

On i njegova novopečena supruga sa Staten Islanda snažno podržavaju Trumpa, baš kao i većina gostiju na njihovoj svadbi. Zaručili su se u golf klubu 2017. predsjednik je vikend proveo u Trump national Golf Clubu u Bedminsteru u New Jerseyu, a u nedjelju se vratio u Washington.

Ovo mu nije prvi puta da 'kreša' vjenčanja. U lipnju 2017. kada mu je u posjeti bio japanski premijer Shinzo Abe prolazili su pokraj prekrasne sale za vjenčanja u klubu Mar-Allago u Palm Beachu na Floridi.

"Kazao sam japanskom premijeru, hajde Shinzo, idemo im upasti i pozdraviti ih", rekao je Trump zbunjenim svatovima na tom vjenčanju.

Donald Trump

vjenčanje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter