100posto iskreno

Tri sam godine bila nečija ljubavnica i to me palilo, ona mu je prala gaće, a ja sam ih skidala. Seks je bio božanstven, orgazmi višestruki, ali nikada neću zaboraviti poziv njegove supruge


Mia Mitrović
02.08.2019.21:00
Tri sam godine bila nečija ljubavnica i to me palilo, ona mu je prala gaće, a ja sam ih skidala. Seks je bio božanstven, orgazmi višestruki, ali nikada neću zaboraviti poziv njegove supruge
iStock

sažeto

Zagrepčanka Aleksandra (34) za naš portal ispričala je najintimnije detalje preljubničke veze u kojoj je provela tri godine kao studentica 


Mia Mitrović
02.08.2019.21:00

U Hrvatskoj, ali i u čitavom zapadnom svijetu brakovi sve više pucaju, a razvod postaje opće raširena pojava. Razlozi za to su brojni, a mnogi kao krivca vide ideal romantične ljubavi i brkanje pojmova ljubav i zaljubljenost čemu su skloni mnogi, osobito mlađi bračni parovi.

Htjeli mi to priznati ili ne, građanski je brak prvenstveno pravna i financijska institucija, a nakon nekoliko godina strasti, ideal romantične ljubavi utopi se u živom blatu neplaćenih računa i prljavih čarapa.

Kako bi malo osvježili neizoastvnu rutinu koju donosi svaki brak, mnogi posežu za nekim sa strane. Za potrebe ove priče, razgovarali smo s jednom 'uništavačicom brakova'. Zamolila nas je da joj promijenimo ime i da ju u tekstu zovemo Aleksandra jer joj to zvuči 'baš preljubnički'.

Aleksandra je danas 34-godišnjakinja. Radi kao knjigovotkinja i odlično zarađuje. Ima dvoje djece, 6-godišnju kćer i 2-godišnjeg sina te stabilan brak. Aleksandra je danas uspješna poslovna žena, brižna majka i dobra supruga. Međutim, prije desetak godina, bila je ona druga, bila je ljubavnica, a taj je košmar potrajao nekoliko godina. 

Ona mu pere gaće, ja ih skidam 

O tom svom periodu života govori nerado, no prijateljima se otvori nakon čaše, dvije dobrog chardonnaya. Tada bez zadrške otvara dušu i potvrđuje ono što je dokazalo jedno istraživanje, da više od 96% žena koje su bile nečije ljubavnice u nekom periodu života, duboko žale zbog toga. Aleksandra nam kaže da nije uvijek bilo tako.

Profimedia

„U trenucima kada se to događalo, bila sam mlada i po prvi put u životu ludo zaljubljena. Palilo me to što sam druga žena. Imponiralo mi je to što sa mnom isprobava svoje najluđe seksualne fantazije, što mi poklanja seksi igračkice i čipkasto donje rublje, zasipava me cvijećem i vodi na putovanja u daleke zemlje, dok ona mijenja djeci pelene, kuha splačine i pegla mu gaće koje ja kasnije skidam. Prezirala sam tu 'kućanicu' i klela se da nikada neću biti kao ona, da ću zauvijek biti ona druga, slobodna i nesputana u svom naumu da motam frajere oko malog prsta. Hahaha, kako sam bila jadna i naivna“, smije se Aleksandra te započinje svoju priču.

Mladena, tako želi da ga nazovemo u tekstu, upoznala je sasvim slučajno. Imala je 23 godine, on 36. Bio je uspješan, zgodan, pametan i 'pun para' jer je radio na rukovodećoj poziciji u marketingu. Sreli su se na jednom prekrasnom dalmatinskom otoku. Ona je kod prijateljice provodila svoje studentske praznike, a on je s kolegama bio na team buildingu (ili joj je barem tako rekao).

„Sve je počelo jedne vruće ljetne noći u beach baru gdje sam s frendicom znala doći na koktele. Ona je već danima 'barila' zgodnog Talijana, a tu su večer konačno završili na plaži i radili ono po čemu je ime dobio koktel koji smo ispijale. Sjedila sam sama na terasi i pušila cigaretu, taman sam se spremala otići spavati, kada mi je uletio. Inače se ne palim na starije frajere, ali u njega sam se zaljubila na prvi pogled. Možda je za sve kriv alkohol, ljetna noć i ona pjesma Chrisa Isaaka koju je DJ u tom trenutku zavrtio meni baš za inat. Na koncu je čitava ta prljava igra koja je započela te noći potrajala gotovo tri bolne godine“, prisjeća se susreta sa svojom 'životnom pogreškom' Aleksandra.

Najbolji seks u mom životu 

Tu prvu večer, nastavlja, proveli su razgovarajući uz koktele do dugo u noć, a kada se kafić zatvorio dopratio ju je kući. Dogovorili su susret za idući dan, a ona je prve večeri pala na njegov šarm.

„Zaljubila sam se kao guska. Osvojio me s jeftinim komplimentima i prosječnim šalama. Dok smo razgovarali, senzualno me dodirivao, onako, kao slučajno. Bila sam kuhana i pečena i jedva sam čekala da ga opet vidim. Idući dan me odveo na večeru u najbolji riblji restoran na otoku. Mi smo jeli i pili crno vino, u pozadini je pjevala klapa. Bilo je to nešto najromantičnije što sam doživjela u životu. Razgovarali smo o svemu i činilo mi se kao da ga oduvijek poznajem.

Imponirala mi je njegova zrelost i upućenost. Moji vršnjaci prema njemu su mi se činili kao neuki balavci. E da. I moram napomenuti kako mi ni jednom jedinom riječju nije dao do znanja da je oženjen i da ima dvoje djece“, govori Aleksandra koja se s Mladenom nastavila viđati i ostalih nekoliko dana nakon čega je on otišao u Zagreb. Njihovo druženje u početku svodilo se samo na razgovore. Nije ju čak ni poljubio što joj je bilo čudno, no nije htjela navaljivati.

„Kada je otišao, osjećala sam prazninu i bol. Nedostajao mi je kao nitko prije. Počeli smo se dopisivati i razmjenjivati nježne, romantične poruke. Tih sam dana živjela za zvuk dolazeće poruke. Jedva sam čekala da se vratim u Zagreb i da ga ponovno vidim“, pripovijeda Aleksandra.

Da se vratila u Zagreb, Mladena je obavijestila istog trenutka. Međutim, uslijedio je prvobitni šok. Na njenu poruku nije joj odgovarao tjednima.

„Poslala sam ih još nekoliko, pokušala sam ga nazvati, no na sve je odgovarao šutnjom. Nisam znala što se događa, bila sam zabrinuta i uvjerena da mu se dogodilo nešto loše. Kasnije sam sve prebacila na sebe, da sam ja vjerojatno učinila nešto loše i da me zato odje*ao. Provela sam te tjedne analizirajući svaku svoju riječ i svaku svoju poruku. Kakva sam bila glupača“, sasvim otvoreno govori Aleksandra koja nije trebala još dugo čekati da joj se Mladen javi.

„Kada sam ga već preboljela, odlučila zaboraviti sve i krenuti dalje, stigla je njegova poruka 'gjde si'. U trbuhu su se javili leptirići i čitavim tijelom su mi prošli žmarci. Naravno, odmah sam mu odgovorila da sam u NSB-u i da učim za ispite. Nakon 20-ak minuta mi je odgovorio da me čeka na parkiralištu u svom automobilu. Ušla sam u automobil i pozdravila ga, no on nije ništa govorio. Šutio je i vozio sve dok nismo stigli preko Save i ušli u jedan luksuzan stan na vrhu novogradnje.

iStock

Tamo me počeo mahnito ljubiti. Odgovorila sam mu istom mjerom. Vrlo brzo smo počeli skidati jedno drugo, a u idućem trenutku smo bili goli u krevetu. Bio je to najbolji seks u mom dotadašnjem životu. Mladen je bio je neodoljiv, istovremeno nježan, grub i strastven. Doživjela sam višestruke orgazme i bila sretnija no ikad. Čitav smo taj dan proveli u krevetu, a nastavili smo i idućeg dana“, govori Aleksandra o sretnim trenucima svoje preljubničke afere.

Ljubomora i laži 

Dok su iduće večeri polugoli večerali hranu iz dostave, Aleksandra ga je upitala gdje je bio i zašto joj se nije javljao. Rekao joj je da je bio na službenom putu u SAD-u, no prema njegovim kretnjama je shvatila da laže i suočila ga je s time.

„I dalje se pokušavao izvući, no onda je zašutio i pogledao u pod. Smrznula sam se, a onda je izgovorio 'Aleksandra, tebi ne mogu lagati. Nisam ti se javljao jer sam bio na godišnjem sa svojom obitelji. Oženjen sam, imam dvoje djece, ali svoju ženu ne volim. Volim samo tebe', rekao je i zaronio glavu u ruke. Izgledao je kao da plače. Istog trenutka obukla sam se i plačući izletjela iz stana. Nisam mogla vjerovati da mi se to događa“, priča o svojoj drami dostojnoj ekranizacije Aleksandra.

Idućih dana ona je bila ta koja nije odgovarala na njegove pozive i poruke. Namjera joj je bila zaboraviti ga, no jednostavno nije mogla. Jedino o čemu je razmišljala bio je Mladen, njegovi dodiri, njegovo tijelo, njegov glas...

Profimedia

„Saznao je gdje živim i svakodnevno mi slao cvijeće. Karanfile i crvene ruže jer je zapamtio da ih najviše volim. Cimerica je bila malo ljubomorna. Na kraju sam pristala da se ponovno nađemo. Bilo je kao i prvi put. Odvezao me u luksuzni stan na Laništu i danima smo vodili ljubav. S njim sam probala sve. Mladen je bio moj seks učitelj. Prije njega nisam imala pojma za kakve je sve užitke moje tijelo sposobno. Priznajem, zaljubila sam se i nisam si mogla pomoći. On me uvjerio da voli samo mene, da svoju ženu ne voli već odavno i da je već pokrenuo proces rastave“, govori Aleksandra koja mu je povjerovala i u jednom trenutku počela uživati u dvostrukoj igri.

„Rekao mi je da ne spava sa svojom ženom i zamolio mene da mu budem vjerna. Pristala sam bez pogovora. Tih prvih godinu dana bilo je lijepo. Seks je postajao sve luđi, upoznao me s nekim od svojih cool frendova, izlazili smo, zabavljali se. Vodio me u Pariz, London, New York i na Tajland. Bilo je prekrasno“, priča Aleksandra koja je u jednom trenutku počela biti ljubomorna na Mladenovu suprugu.

„Tada je počeo period u kojem sam počela uživati u svojoj ulozi ljubavnice. Imponirala mi je pažnja kojom me Mladen obasipavao. Uvjerila sam samu sebe da je ovo što radim jako cool, progresivno i emancipirano, da sam time pobijedila okove malograđanštine i da ću ovo raditi do kraja života. Istovremeno, pucala sam od ljubomore jer bi svakom našem sastanku i putovanju došao kraj, a Mladen bi se potom vratio u svoj dom, k njoj. Mrzila sam i prezirala tu jadnu ženu“, prisjeća se Aleksandra. Nakon godinu dana relativne sreće, počeo je pakao.

„Najednom se sve zakompliciralo. Neprestano sam ga zapitkivala kad će ju konačno ostaviti. On mi je odgovarao standardno. Ostavit ću je danas pa sutra pa za mjesec dana jer joj je umrla mama pa idući tjedan jer je dijete bolesno. Kako je vrijeme prolazilo, to me takva situacija sve više frustrirala“, govori Aleksandra te dodaje da je sve kulminiralo oko božićnih blagdana.

iStock

„Tog je dana bio neobično šutljiv, a baš smo dogovarali kako da za praznike zbrišemo na Kubu. Brbljala sam o Havani, Che Guevari i starom Chevroletu u kojem ćemo se voziti i pušiti kubanke kada me prekinuo. 'Aleksandra, ja ne mogu više ovako. Petra je trudna', izvalio je uz standardni pogled u pod. 'Moolim? Rekao si da ne spavaš s njom već godinama! Pa kako je trudna? Da nije začela po Duhu Svetom?', urlala sam u napadaju bijesa, udarala ga i bacala po njemu sve što mi se našlo pod rukom uključujući i bocu crnog vina koju smo upravo načeli. Razbila se u komadiće, a on je otišao bez riječi“, prepričava Aleksandra svoj najgori Božić u životu. 

Mislila sam da sam trudna, no bio je to (srećom) HPV 

Nakon toga joj se tjednima nije javljao, a oko Sveta tri kralja uslijedio je i poziv s nepoznatog broja. Bila je to Petra, Mladenova supruga. Sve joj je priznao.

„Nikada neću zaboraviti njen blagi glas koji guta knedlu i trudi se da bude staložen. Nikada u životu nisam osjećala veći stid i sram nego tada, razgovarajući s tom ženom. Nisam znala što da joj kažem. Šutjela sam, dok je ona sipala uvrede. Suze su mi curile niz lice, a ona srećom nije primijetila da plačem. Nakon salvi uvreda i pitanja na koja joj nisam bila u stanju dati odgovor, sklopila je slušalicu“, pripovijeda Aleksandra koja je još uvijek bila zaljubljena u Mladena. Kada su zimski praznici prošli, ponovno joj se javio i obnovili su ljubavnu vezu.

„Tada više nisam mogla ni naprijed ni natrag, bila sam zarobljena u tom vrtlogu. Nisam mogla s Mladenom, ali ni bez njega. Bila sam svjesna da nikada neće ostaviti Petru zbog mene, no nisam si mogla pomoći“, sjeća se Aleksandra, no tog se proljeća sve promijenilo.

istock

„Menstruacija mi je zakasnila dva mjeseca. Napravila sam testove za trudnoću, no bili su negativni. I ja i Mladen bili smo zbunjeni i uplašeni. Nismo željeli dijete. Nakon trećeg negativnog testa, posjetila sam ginekologa i napravila pretrage. Ispalo je da imam HPV. Jedini tko mi ga je mogao prenijeti je Mladen. Bila je to stvarno kap koja je prelila čašu“, priča Aleksandra koja je nakon toga odlučila prekinuti svaki kontakt s Mladenom, no nije znala kako. Pomogla joj je, kaže, prijateljica, ona ista s početka priče kod koje je bila na moru.

„Andrea je te godine završavala psihologiju i predložila mi je da se evakuiramo na mjesec dana k njoj na more. Pristala sam. Mladen me nije prestao nazivati i slati srcedrapajuće poruke. Andrea mi je branila da na njih odgovaram, a kada bismo uvečer popile pokoju bevandu, mobitele je skrivala od mene da zbog pijanstva ne pokleknem i odgovorim mu. Jednom smo tako nacvrcane sjedile na plaži i ja sam joj se jadala. Ona mi je odgovorila da svaka žena barem jednom u životu naleti na kretena i da je to poučno iskustvo te mi je prepričala jednu svoju sličnu epizodu. Taj razgovor i nije bio toliko važan, ali u njemu je bilo nešto prosvjetljujuće. Shvatila sam da mi Mladen zaista ne treba. Skinula sam odjeću sa sebe i bacila se gola u Jadransko more, a ono kao da je ispralo s mene sav mulj koji mi je donijela veza s Mladenom.

Trenutak istine

Počela sam se smijati jer sam shvatila da me gotovo tri godine oženjen čovjek tjerao da mu budem vjerna i da sam bila ljubomorna na to što on spava sa svojom suprugom. Spoznaja apsurdnosti moje situacije na mene je djelovala ljekovito. Iduće jutro bacila sam SIM karticu svog mobitela i kupila novu. Izbrisala sam i profile na društvenim mrežama. Srećom, shvatio je poruku i nije više pokušavao stupii samnom u kontakt“, govori Aleksandra kako je napokon prelomila.

„Kada pogledam unatrag i malo sve proanaliziram, mislim da sam bila balavica s manjkom samopouzdanja. Imponirala mi je pažnja starijeg frajera, a i svjesno sam mu dopustila da manipulira sa mnom. Nakon Maldena, trebale su mi godine da uđem u intimnu vezu s nekim muškarcem. Baš sam imala ozbiljan odmak i bježala čim bi stvari postale iole ozbiljnije“, govori Aleksandra. Barem je tako bilo dok nije upoznala Gorana, svog sadašnjeg muža.

iStock

„Goran je sve ono što Mladen nije. Mojih je godina, pomalo šašav i ekscentričan, ali brižan, odan i pouzdan. Na njega uvijek mogu računati, kao i on na mene, a našoj je djeci sjajan otac. Zbilja se nadam da ćemo biti skupa dok nas smrt ne rastavi i da mi neće izvesti ovo što je Mladen izveo Petri. Ali tko zna, karma is a bitch“, smije se takvoj opciji Aleksandra te dodaje da se s Mladenom nikad više nije sastala te da ga je srela samo nekoliko puta u gradu, u prolazu.

„Bila sam nedavno na kavi s jednim našim zajedničkim poznanikom koji pije kavu u kafiću ispred mog ureda. Rekao mi je da ga je žena ostavila prije nekoliko godina. Našla si je ljubavnika i sada živi s njim, svojom i njegovom djecom. Sretna je u novom braku. Mladen je kaže, solo, glumi da je mlađi nego što je zapravo i juri mlade komade. Svakih mjesec, dva ima novu, a i navukao se na kokain. Nije mi bilo drago da to čujem, ali nije me ni pretjerano iznenadilo. “

razvod

preljub

ljubavnica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter