Bernardić odgovorio Grbinu, sumnja na urotu u SDP-u

'Što se to pokušava sakriti, tko vuče konce ove mračne priče?'


HINA
21.09.2017.10:25
'Što se to pokušava sakriti, tko vuče konce ove mračne priče?'
Bruno Konjevic / CROPIX

sažeto

Gostujući u Dnevniku Nove TV u srijedu navečer Peđa Grbin je izjavio da će na konvenciji u prosincu očito biti potrebno da se opozove šefa Davora Bernardića. Šef SDP-a odgovorio mu je na Facebooku


HINA
21.09.2017.10:25

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić na poziv Peđe Grbina da odstupi s čelnog mjesta u stranci,  dosad je odgovorio samo objavom na Facebooku u kojoj sugerira da je riječ o mračnoj priči iza koje "netko vuče konce", nakon što je on inicirao osnivanje istražnog povjerenstva za Agrokor.

"Kada se ovoliko bure digne u SDP-u samo zato jer sam inzistirao na povjerenstvu za Agrokor, onda se ponovno moram zapitati što se sve pokušava sakriti i tko sve vuče konce ove mračne priče", objavio je Bernardić nakon što ga je potpredsjednik SDP-a Peđa Grbin u srijedu navečer pozvao na ostavku jer stranku "vodi loše".

Kritike na Bernardićev račun SDP-ovci su počeli javno iznositi nakon sjednice Kluba zastupnika SDP-a u utorak, na kojoj se odlučivalo hoće li najveća oporbena stranka izbor trojice ustavnih sudaca u Saboru uvjetovati osnivanjem saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor. 

Gostujući u Dnevniku Nove TV u srijedu navečer Peđa Grbin je izjavio da će na konvenciji u prosincu očito biti potrebno da se opozove šefa Davora Bernardića.

Grbinov istup na Facebooku pozdravio je Ranko Ostojić objavom:  "Jasno. Precizno. Odgovorno. I pošteno. A tko se boji članova vidjet ćemo. I čiji su prstići u nečijem pekmezu!"

Novi list objavio je izjavu Željka Jovanovića koji je Bernardiću poručio da "SDP vodi nepovratno u političku marginalnost", dok je Joško Klisović za N1 izjavio da je Bernardićev odlazak otvorena opcija.

SDP

Davor Bernardić

Peđa Grbin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter