smotala ih u sekundi

Nijemci su u strahu od zgodne Bosanke koja 'operira' po domovima, a posebna su joj meta starije osobe


100posto
26.06.2019.14:00
Nijemci su u strahu od zgodne Bosanke koja 'operira' po domovima, a posebna su joj meta starije osobe
Profimedia

sažeto

Nakon što je žena napustila zgradu, stariji par je primijetio da im nedostaje torbica s novčanikom


100posto
26.06.2019.14:00

Njemačka policija poslala je upozorenje svojim građanima da se čuvaju mlađe ženske osobe  iz Bosne i Hercegovine koja 'operira' po njemačkim domovima. Naime, početkom tjedna oko 12.30 sati začulo se zvono na ulaznim vratima stana u Ulici Fridrih-Ebert u Dormagenu, na zapadu Njemačke.

Kada su vlasnici stana, stariji bračni par, otvorili vrata ugledali su nepoznatu ženu koja je bez pitanja ušla i sjela na klupu pored garderobe. Suznim glasom požalila se na težak život i izazvala suosjećanje starijeg para, koji joj je odlučio dati nekoliko eura te su je nakon nekoliko minuta ispratili iz svog doma. Nakon što je žena napustila zgradu, stariji par je primijetio da im nedostaje torbica s novčanikom.

Zgodna žena u haljini, starosti oko 25 godina 

Getty Images

Cijeli slučaj su odmah prijavili policiji, koja je odmah poslala priopćenje građanima da pripaze na ovakve situacije. 

Prema opisu oštećenih osoba, krađu je izvela "zgodna žena u haljini", starosti oko 25 godina, visine 170 centimetara, smeđe kose do ramena. Tijekom razgovora s žrtvom pljačke, osumnjičena je rekla da dolazi iz Bosne i Hercegovine.

Policija je odmah pokrenula istragu i traži svjedoke koji mogu pružiti informacije o osumnjičenoj ženi, a policija je upozorila građane da budu oprezni i ne puštaju u stan nepoznate osobe.

policija

Njemačka

lopov

bosanka

newsletter

Prijavite se na Newsletter