jeziva priča

Tko je poznata zvijezda Instagrama, optužena da je podvodila maloljetnice bogatim klijentima? Strašno je što su sve radili djevojkama


Mia Peretić
26.08.2019.10:00
Tko je poznata zvijezda Instagrama, optužena da je podvodila maloljetnice bogatim klijentima? Strašno je što su sve radili djevojkama
Screenshot / YouTube

sažeto

Prodavala je svoj luksuzni životni stil na društvenim mrežama, a siromašnim je djevojkama obećavala manekenske ugovore


Mia Peretić
26.08.2019.10:00

Liliana del Carmen Campos Puello, jedna od najpoznatijih zvijezda Instagrama u Kolumbiji, optužena je za vođenje i organiziranje maloljetničke prostitucije. Osumnjičena je da je tijekom godina bogatim i utjecajnim klijentima podvodila stotine maloljetnih djevojaka.

Zarađuje milijune prodajući slike vlastitog života

48-godišnja Puello je poznata kolumbijska influencerica koja zarađuje milijune prodajući slike vlastitog života glamura i luksuza na društvenim mrežama. U optužnici, između ostalog, stoji kako je takav život obećavala maloljetnicama iz siromašnih dijelova zemlje i to pod krinkom ugovora za modeling. 

Carmen Puello, poznatija i kao 'la Madame', uhićena je još 2018. godine u policijskoj operaciji 'Vista' u Kartageni, gradu za koji tužitelji tvrde da je središte pedofilskog prstena.

Djevojke u katalozima

U sklopu te akcije policija je pretresla ljetovalište u njezinom vlasništvu i tamo zatekla 250 maloljetnica. Neke od njih su poremećeni 'vlasnici' čak označili tetovažama. Djevojke su klijentima navodno bile predstavljene u katalozima, a bile su prisiljene sudjelovati u orgijama na luksuznim jahtama i hotelima. Djevojke za zabave birala je osobno, a svima je osigurala i lažne putovnice.

Campos Puello je 2002. godine u New Yorku osuđena zbog trgovine heroinom, a od optužbi se brani tvrdnjama da su sve cure bile starije od 18 godina, te da se nikada nije bavila takvim tipom kriminala.

prostitucija

Kolumbija

maloljetnici

podvođenje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter