Krvavi pir pomahnitalog oca

Tko je muškarac koji je macolom zatukao suprugu, punca i punicu pred očima maloljetnih sinova i pobjegao. Policija za njim još uvijek traga


100posto
24.05.2019.18:00
Tko je muškarac koji je macolom zatukao suprugu, punca i punicu pred očima maloljetnih sinova i pobjegao. Policija za njim još uvijek traga
iStock (ilustracija)

sažeto

Obiteljski nasilnik Goran Janković u petak ujutro počinio je stravičan zločin pred očima vlastite djece. Policija za njim još uvijek traga 


100posto
24.05.2019.18:00

U petak u jutarnjim satima Novi Sad je potresao stravičan zločin. Goran Janković (37) macolom je ubio suprugu Mirjanu Janković, njenog oca Branislava i majku Nadu Pajić. Sve su to gledali njegovi sinovi, a kada je krvavi pir pomahnitalog oca završio, njegov je stariji sin, 10-godišnjak pozvao svog ujaka Mladena Pajića, pišu srpski mediji. Mlađi sin, inače vrtićke dobi također je u vrijeme strašnog zločina bio u kući.

Obiteljski nasilnik 

Kada je Mladen ušao u kuću zatekao je tri trupla u lokvi krvi te pozvao policiju. Goran Janković je nakon stravičnog zločina pobjegao, a policija za njim intenzivno traga.

Mirjana je Gorana inače pokušala ostaviti već dva puta jer ju je zbog ljubomore često premlaćivao.Supruga Mirjana Gorana je 11. svibnja prijavila zbog obiteljskog nasilja pa mu je izrečena mjera zabrane približavanja do 12. lipnja. Mirjana se zbog toga s djecom preselila roditeljima u obiteljsku kuću u novosadskom naselju Telep gdje je Goran upao u petak u ranim jutarnjim satima i sve troje ih ubio.

Goran i Mirjana u braku su bili nekoliko godina. Naizgled su bili sretna obitelj o čemu svjedoče brojne fotografije na njegovom Facebook računu. Osim zbog obiteljskog nasilja, Goran je imao prijavu i zbog nelegalnog posjedovanja oružja. Po zanimanju je bio vulkanizer, a rodom je iz Veternika.

Još uvijek je u bijegu 

Uviđaj u kući strave traje od rano jutros, a forenzičari iz kuće iznose brojne predmete zbog vještačenja. kako doznaju tamošnji mediji, prizor je na mjestu zločina stravičan, a posvuda su tragovi krvi žrtava.

Prema prvim informacijama o pozadini zločina, Goran se u nekoliko navrata preko zajedničkih prijatelja pokušao pomiriti s Mirjanom, no ona je to odbijala. Oca nisu htjeli viđati ni njegovi sinovi. Prije samo nekoliko dana, doznaje Blic, Goran je došao u školu po svog starijeg sina. Kad ga je vidio, dječak se uplašio i prijavio ga učiteljici koja je Goranu zaprijetila da će pozvati policiju.

Policija još uvijek intenzivno traga za brutalnim ubojicom i obiteljskim nasilnikom. Patrole su na svim izlazima iz grada, a Novi Sad nadlijeće i policijski helikopter. Ministar unutarnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović poručio je da će uskoro biti uhapšen kao i da postoje indicije o njegovom kretanju.obiteljsko nasilje

Novi Sad

Goran Janković

trostruko ubojstvo

newsletter

Prijavite se na Newsletter