dolazila mu u posjete

Tko je misteriozna ljepotica s kojom se prije smrti sastajao milijarder pedofil?


Mia Peretić
17.08.2019.16:00
Tko je misteriozna ljepotica s kojom se prije smrti sastajao milijarder pedofil?
Screenshot / Youtube

sažeto

Nagađa se da bi se moglo raditi o članici odvjetničkog tima, no u sudskim spisima ženskom imenu nema ni traga


Mia Peretić
17.08.2019.16:00

Jeffrey Epstein, američki milijarder, koji se, suočen s optužbama za podvođenje i zlostavljanje maloljetnih djevojaka u svojoj pritvorskoj ćeliji ubio vješanjem, nekoliko dana prije smrti dva je sata proveo s nepoznatom, lijepom i mladom ženom.

Sami u sobi za sastanke

Kako navodi izvor Daily Maila, milijarder i žena su bili sami u sobi koja se inače koristi za sastanke zatvorenika i njihovih odvjetnika. Procedura nalaže kako se ova soba zaključava samo tijekom tih sastanaka, te se zatvorenicima u toj prilici skidaju lisice.

Forbes tvrdi kako je misteriozna žena vrlo vjerojatno bila jedna od njegovih odvjetnika, no anonimni izvori kažu kako je bila odjevena sasvim ležerno, te sa sobom nije nosila nikakve dokumente ili druge radne materijale. Također, navodi se i kako nije bila u društvu Epsteinova glavnog odvjetnika Reida Weingartena.

Martin Weinberg, Marc Fernich i James Brochin također su u sudskim spisima navedeni kao pravni zastupnici pokojnog milijardera, no ženska se odvjetnica nigdje ne spominje.

Profimedia

Plaćao odvjetnike da mu prave društvo

"Bila je u trapericama i bluzi. Kao da ide na nedjeljni brunch", opisali su izvori i dodali kako je moguće da je tamo bila kako bi mu pravila društvo i da on ne bi bio u ćeliji. Ove vijesti dolaze nakon što su pojedini mediji tvrdili da je Epstein plaćao članove svog pravnog tima da s njim sjede u sobama za sastanke osam sati dnevno kako on ne bi morao sjediti zatvoren.

Patolog tvrdi da nije ubijen

Prljavi detalji slučaja Epstein ne prestaju izlaziti čak ni nakon njegova suicida. Njegova smrt, odnosno način na koji se ubio, izazivala je brojne spekulacije o tome stoji li iza toga netko drugi, netko tko ga je, s obzirom na njegove veze u visokoj politici i poslovnim krugovima, želio ušutkati.

Screenshot / Youtube

Najnoviji nalazi njujorškog patologa opovrgavaju sumnje da se radilo o ubojstvu, s obzirom na to da je obdukcija pokazala da je Epstein imao lomove na vratu koji su mogli nastati uslijed vješanja.

Smrt milijardera pedofila pokrenula je niz teorija zavjere o tome kako je mogao umrijeti pod takvom prismotrom i federalnom nadležnošću. Čak se i američki predsjednik Donald Trump priključio nagađanjima, navodeći da je Epstein, kojeg žrtve optužuju da ih je tjerao na seks s njegovim moćnim i slavnim prijateljima, možda ubijen kako bi ga ušutkali.

smrt

istraga

misterija

epstein

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter