STRAVIČNO OTKRIĆE U SUSJEDSTVU

Svinje ljudožderi haraju Srbijom, u 15 dana raskomadale i pojele tri čovjeka: 'Bilo je strašno, ogulili su mu glavu i odgrizli spolni organ'


100posto
18.03.2018.15:40
Svinje ljudožderi haraju Srbijom, u 15 dana raskomadale i pojele tri čovjeka: 'Bilo je strašno, ogulili su mu glavu i odgrizli spolni organ'
Profimedia

sažeto

Veterinari kažu kako nije rijetkost da svinje jedu meso, pa i leševe


100posto
18.03.2018.15:40

Serija stravičnih nesreća potresa Srbiju gdje su u svega dva tjedna zabilježena čak tri slučaja u kojem su svinje raskomadale i pojele ljude!

Svemu je dosta kumovala i slučajnost, jer je riječ o trojici muškaraca kojima je iznenada pozlilo u prostoru među svinjama. Bizarne nesreće počele su 1. ožujka kada je u svinjcu na obiteljskom imanju pronađen mrtvi Lazar M. (25) iz Iriga. On je prethodne večeri otišao u obor kako bi nahranio svinje, no iznenada se srušio i umro, najvjerojatnije zbog srčanog ili moždanog udara. Svinje su jele i grickale njegove mrtvo tijelo sve do narednog dana, kada je obitelj pronašla unakaženi leš. 

Četiri dana kasnije izgriženi leš 75-godišnjeg Srbobrana L. iz Višnjićeva kod Šida pronašao je u svinjcu njegov sin. Svinjac je bio sav u krvi, a starac u ranama.

Svinje jedu sve

Posljednji slučaj dogodio se u četvrtak u mjestu Vračev Gaj nedaleko Bele Crkve, na srpsko-rumunjskoj granici, gdje su svinje doslovce rastrgale leš 61-godišnjeg Miodraga. 

Kako javlja beogradski tabloid Kurir,  posljednji slučaj bio je najstrašniji. 

'Glava mu je bila odrana i izgrižena, a odgrizene su obje šake i spolni organ", posvjedočio je očevidac novinarima. 

Veterinar je za Kurir rekao kako su svinje svežderi koji se bez problema hrane i mesom, pa i leševima, te kaže kako je to što su se 'bacile' na leševe ovih muškaraca vjerojatno posljedica nedovoljne ili neadekvatne ishrane. Dodaje kako će gladna svinja pojesti bilo što, pa nije rijetkost ni da pojede vlastito leglo, ako nema druge hrane na raspolaganju.

Srbija

svinje

ljudožderstvo

newsletter

Prijavite se na Newsletter