bolno za gledati

Svi se zgražaju nad ovom snimkom Ivanke Trump: 'Što ova nepotistička Barbika uopće radi ovdje?'


Mia Peretić
01.07.2019.16:00
Svi se zgražaju nad ovom snimkom Ivanke Trump: 'Što ova nepotistička Barbika uopće radi ovdje?'
REUTERS

sažeto

Ako ste ikada bili u srednjoj školi i žarko ste željeli biti dio popularne ekipe, znate kako se osjećala Ivanka Trump dok je pričala sa svjetskim liderima


Mia Peretić
01.07.2019.16:00

Ivanka Trump, kći predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa očito se svim snagama trudi cijelom svijetu pokazati kako njezina funkcija u Bijeloj kući nije samo neugodan primjer nepotizma, već odraz čiste sposobnosti.

Žarko se željela uključiti u razgovor

Tako je na videu tijekom summita G20 uhvaćena kako se pokušava uključiti u razgovor sa svjetskim vođama poput francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, šefice Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Christine Lagarde i kanadskog premijera Justina Trudeaua. No, taj je razgovor više nalikovao neprilagođenoj djevojčici u srednjoj školi koja žarko želi biti dio 'popularne ekipe' koja ju uopće ne doživljava.

Govor tijela svjetskih lidera otkrio je sve

Govor tijela svjetskih lidera rekao je sve o njezinom doprinosu razgovoru: Lagarde je izgledala očito iznervirano prisustvom Ivanke Trump i samom činjenicom da ju je otac poslao da zastupa SAD na tako važnom skupu kao što je G20. Tako je gotovo potpuno ignorirala svaki njezin pokušaj sastavljanja rečenice, odnosno uključivanja u razgovor.

Snimka je ubrzo objavljena na Twitteru, a komentari su sve samo ne milosrdni.

"Francuska vlada objavila je epsko 'roštiljanje' nepotističke Barbike'.

'Činjenica da si u prostoriji punoj intelektualaca ne znači da si i ti jedan', te 'Nije li Ivanka malo prestara za dan kada očevi vode djecu na posao?', samo su neki od komentara na ovaj krajnje neugodan prizor.

SAD

Emmanuel Macron

Theresa May

Ivanka Trump

g20 summit

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter