HRVATI OTKRIVAJU BIZARNE DETALJE S MOMAČKIH I DJEVOJAČKIH

'Striptizeta je navalila na hranu i piće kao da danima nije jela, druga se poskliznula i udarila glavom te skoro završila na Hitnoj, striper ‘penzić’ toliko se udomaćio da smo ga se jedva otarasile'


Mia Peretić
17.09.2019.16:00
'Striptizeta je navalila na hranu i piće kao da danima nije jela, druga se poskliznula i udarila glavom te skoro završila na Hitnoj, striper ‘penzić’ toliko se udomaćio da smo ga se jedva otarasile'
Profimedia / ilustracija

sažeto

Hrvati otkrivaju kako su prošle njihove proslave zadnjeg dana predbračnog života, a striptizeta nam je ispričala kako stvari stoje s druge strane 


Mia Peretić
17.09.2019.16:00

Gledali ste film Mamurluk, scenarij vam je poznat: četiri prijatelja provode momačku večer koju nikada neće zaboraviti, odnosno, koje se pokušavaju prisjetiti dok istovremeno nailaze na bizarne detalje poput tigra u kupaoni, boksača Mikea Tysona i kokoši koja hoda po sobi.

Zadnje noći predbračne slobode za Hrvatice i Hrvate možda ne izgledaju tako divlje, no za većinu ostaju uspomene koje se s nostalgijom prepričavaju tijekom dugih, bračnih godina.

Kako točno izgledaju momačke i djevojačke večeri u Hrvatskoj? Nekoliko mladih muškaraca i žena s nama je podijelilo svoja iskustva, a neka od njih su rezultat situacija koja najednom krene u sasvim krivom smjeru. No, na pogreškama se uči, a kako se i vama ne bi dogodila momačka ili djevojačka iz noćne more, slijedite ova pravila.

Profimedia / ilustracija

Ako unajmite striptizetu, neka bude profesionalka, a ne cura koja se došla najesti i napiti

Marko iz Zagreba prisjeća se kako su se nadobudno osjećali kada se prije deset godina ženio prvi iz njihove ekipe.

"Tada smo bili klinci, imali smo dvadesetak i nešto sitno godina, većina nas je studirala, rijetki su radili i jedva da smo uspjeli održati vezu dulje od dva mjeseca. Svadbe nam nisu bile na kraj pameti, pa je uzbuđenje bilo utoliko veće kada je Ivan najavio da će se vjenčati s curom s kojom je hodao još od srednje. Bili smo totalno neiskusni pa smo imali tu viziju da momačka nije momačka bez striptizete. Srećom po nas, kum je bio zadužen za organizaciju fešte, pa tako i za zabavu.

Našao je odličnu vikendicu, imala je bazen, igralište, vanjski roštilj. Dakle, sve. Kao zabavu angažirao je neki lokalni tamburaški bend i na koncu se pohvalio i kako je uspio angažirati i plesačicu. Večer je počela odlično, pili smo, jeli, dečki koji su svirali su bili mrvicu mlađahni za moj ukus, no hajde. I oko ponoći, evo nje. Stigla je autom, u pratnji nekog lika koji nije niti izašao iz vozila. Mi nismo ni sjeli kako spada, a ona je već bila na biljarskom stolu i "plesala". Kažem s navodnicima jer sam bio strašno razočaran nastupom.

Ona je doslovno u nekoliko sekundi skinula baš sve sa sebe, više je izgledalo kao da se ide tuširati, a ne plesati striptease.

Micala se tim nekoordiniranim pokretima, muzika se gotovo nije ni čula. To je postalo toliko neugodno da više nikoga nije bilo briga što se ona skinula, dečki su počeli čavrljati, a ona je, valjda uvrijeđena, otišla do tamburaša, od kojih neki nisu ni bili punoljetni, i više je vremena provela zabavljajući njih. Nama se minimalno bavila, došla je do kuma i iz fore mu skinula hlače, no onda se opet vratila na stol. Nakon 20 minuta je rekla da je show gotov, kum je iznenađeno ustao, onako spuštenih hlača se dogegao do nje i nešto joj objašnjavao, a mi smo, iskreno, malo odahnuli.

Pitali smo ju hoće li nešto popiti, a žena je navalila na hranu i piće kao da tjednima nije jela.

Uglavnom, više smo se iz toga sprdali no što je to bio erotski moment. Ne sjećam se točno koliko je koštala ta njezina izvedba, no znam da je bila dosta skupa i siguran sam da joj je to bila najlakše zarađena lova. Dakle, striptizete se ne isplate ako nisu profesionalke, što naša očito nije bila."

Profimedia / ilustracija

Cure, ako hoćete stripera, nemojte zvati onoga koji je "u penziji", a ujedno je i nečiji najbolji frend koji s vama komentira bosiljak

32-godišnja Marina jednom je prisustvovala djevojačkoj zabavi za koju inicijalno nije planiran dolazak stripera, a iako je sve ispalo simpatično, bilo bi bolje da se u to uložilo mrvicu više logistike.

"Jedna je frendica odlučila imati djevojačku, napravila je ženski tulum u stanu u kojem je već živjela s budućim suprugom, a on se dobrovoljno povukao na neki vikend. To joj je ujedno bio i rođendan i djevojačka pa je raspoloženje bilo nabrijano od početka. Samo što nikome nije palo na pamet da bismo angažirali stripera. Do zadnjeg dana prije djevojačke, kada je to jednoj od njezinih frendica s faksa ta ideja pala na pamet. Sjećam se sumanutog zvanja imam li nekog stripera na lageru? Rekoh, sestro - nemam. I tako u krug.

Cure su na kraju uspjele iskopati broj nekog frajera koji je, kako da to kažem, u penziji. Dakle, radi isključivo za poznate, poznanice i preko preporuke. Iskreno nemam pojma kako su do došli do dečka i koji je bio detaljan plan. Samo nam je rečeno da će doći u stan i da se pravimo blesave.

I tako netko pozvoni na vrata, otvara naša buduća mladenka/slavljenica, a kad ono mladi policajac s dugom kosom u repu.

Kaže joj da je muzika preglasna i na neku foru uđe u stan bez naloga. U tom trenu je već neka od tih frendica stavila njegov CD u liniju, a on počeo plesati oko mladenke.

Ona se oduševila jer smo je digle na foru: naravno, bolje striper nego murjak. Osim toga, očito je htjela stripera.

Tako je dečko plesao po dnevnom boravku, oko nje i oko kume koja bi ga najrađe opalila šakom. Kasnije je otplesao još jednu "koreografiju", s time da se malo više posvetio ostatku žena. Ispostavilo se da je on nečiji poznanik ili prijatelj nečije sestrične, pa kad je završio s plesom, obukao se u civilnu robu, ostao u kuhinji, jeo sendviče, kolače, komentirao kako je dobro narastao bosiljak u teglici i slično. Ispao je stvarno simpa dečko, a curama koje su inzistirale na njegovom dolasku već je počeo ići na živce i nikako ga se nisu uspjele otarasiti. Dečko se udomaćio i nikako da krene doma. Na kraju je nekako ipak otišao, ne znam tko ga je i kako otpravio."

Profimedia / ilustracija

Alkohol i vruća atmosfera skoro koštali striptizetu života, pazite da cure plešu 'na suhom'

Tin je prije četiri godine bio na momačkoj svog prijatelja iz osnovne škole. Znalo se da dolazi striptizeta, a atmosfera nije bila baš nešto jer je mladoženji buduća žena napravila ogroman problem kada je saznala kakvu zabavu su zamislili.

"No, nakon par cugi raspoloženje se malo popravilo, pa se ubrzo i zaboravilo na dramu s partnericama. Počela je zafrkancija, igrali smo PlayStation, pušili i pili žestice. Bili smo u unajmljenoj kući i skoro smo zaboravili da dolazi striptizeta. Cura koja je stigla oko dva sata ujutro nije bila iz Hrvatske, već mislim da je bila iz susjedne nam Srbije. Ubrzo smo pogasili igrice i sjeli u krug, a ona se krenula izvijati nasred sobe. Bila je jako zgodna i dobro je ona plesala.

Nije bila nikakva doktorica, policajka ili što već, nego je na sebi imala seksi donje rublje i nekakve štikle.

I tu je nastao problem. Naime, mi smo, očito nešto cuge prolijevali i po podu, a ona je sirota napravila jedan nespretan korak i umjesto u nečijem krilu završila na podu, na leđima.

Pod je na jednom mjestu bio jako sklizak, tako da je odletjela sa sve četiri u zrak i pošteno udarila glavom. Mi smo u panici upalili svijetla, dotrčali do nje da vidimo je li sve OK.

Pomogli smo joj da ustane, a ona je nekako lelujala po sobi pa smo joj donijeli vode i rekli joj da sjedne. Nakon desetak minuta sve to više nije imalo nikakvog smisla pa smo ju lijepo ispratili, ponudivši se da je netko odveze na Hitnu ako treba. Rekla je da je sve ok, naplatila nam polovicu od dogovorenih 1500 kuna i otišla."

A što o svemu kaže profesionalka? Nazvali smo striptizetu i kaže: 'Ima onih koji bi vas rastrgali, no većina želi samo dobar show'

Kako bismo saznali kako stvari stoje s druge strane, bacili smo se u potragu za osobama koje pružaju usluge zabava na ranije navedenim proslavama. Nakon detaljne potrage, na stranicama jednog oglasnika našli smo kontakt striptizete koja redovito nastupa na momačkim večerima i sličnim feštama koje traže tu vrstu zabave.

Zamolila nas je da ju ne predstavimo imenom, a otkrila nam je kako je u poslu već 16 godina, da je zarada pristojna, a klijentela uglavnom dobra i korektna.

"U većini slučajeva ljudi koji me angažiraju od striptiza očekuju dobar show što je suprotno nekim percepcijama kako se tu zapravo radi o običnoj prostituciji."

No, kaže nam, daleko je to od savršenog posla.

"Ima tu i 'onog drugog', naiđete i na zahtjeve za stvarima koje prelaze samo zabavu. I oni vam za to nude više novca, neki bi se nalazili i kasnije, na drugim mjestima. No, time se ne bavim, a takvih će ponuda uvijek biti."

Profimedia / ilustracija

Što ona poduzima da stvari ne krenu u krivom smjeru?

"Nikako ne želim da se o tom poslu razmišlja kao nečem idealnom jer, ako se dobro ne pripremite, stvari mogu jako brzo postati jako loše. Zato kažem da u to treba ulaziti dobro pripremljen i dogovoriti sve detalje. Ja ne nastupam bez redara, nosim svoju glazbu, zvučnik, dimnu mašinu i profesionalno odrađujem sve angažmane. I uglavnom sve prođe dobro, no, pazite, tu se radi o ranojutarnjim satima gdje vi dolazite među muškarce koji su pijani i tko zna na čemu još.

Ima onih koji bi vas rastrgali, što je posebno očito u manjim mjestima.

Zato se time u Zagrebu možda bavi nekoliko cura, koliko ja znam."

Profimedia / ilustracija

striptizeta

momačka zabava

djevojačka večer

neuspjeh

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter