foto: 10 PITANJA ZA...

Striperi nam otkrivaju što najviše 'loži' Hrvatice, kakva je gaža u staračkom domu, a kakva za promaknuće ili odlazak u penziju, te skidaju li se do kraja


Mia Peretić
09.03.2019.14:00
Striperi nam otkrivaju što najviše 'loži' Hrvatice, kakva je gaža u staračkom domu, a kakva za promaknuće ili odlazak u penziju, te skidaju li se do kraja
Muški erotski performeri

sažeto

Za potrebe zabave skidaju se od 2010. godine kada su bez krpica prvi puta ostali na jednom privatnom eventu na dan Valentinova


Mia Peretić
09.03.2019.14:00

Oni su skupina zgodnih i veselih performera, imaju višegodišnje iskustvo nastupanja na "ženskim" zabavama poput djevojačkih fešti, rođendana, no nisu im strani ni nastupi u klubovima te ozbiljnijim događanjima poput korporativnih domjenaka i priredbi. Za potrebe zabave skidaju se od 2010. godine kada su bez krpica prvi puta ostali na jednom privatnom eventu na dan Valentinova.

Dame i gospodo, riječ je o muškim erotskim performerima: topless konobarima i striperima. 

Mladi su, rasplesani, zgodni i golišavi, a mi smo im postavili 10 pitanja kako bismo saznali 'lože' li se Hrvatice na policajce ili vatrogasce, dobivaju li nemoralne ponude, skidaju li se do kraja i s kakvim se bizarnim zahtjevima susreću.

I da, momci konstantno traže nove članove. S nama je popričao momak umjetničkog imena Diego, jedan od najperformera.

Kako ste se odlučili raditi ovaj posao? Još nismo čuli za priču da je to baš bio nečiji san iz djetinjstva

Ulagao sam puno u svoje tijelo, od djetinjstva se bavim sportom i ne vidim ništa loše u tome da svoje tijelo pokažem drugima. Za mene je ovo dobra zabava i nemam predrasude prema tome. Ako je netko spreman platiti za dobar show, zašto ne?

Kakve sve gaže odrađujete, jesu li to djevojačke zabave, privatni tulumi?

Najviše nastupa imamo na djevojačkim feštama i proslavama rođendana za dame od 18 do 80 godina. Naime, nastupali smo i u staračkim domovima, to su bile gaže za pamćenje. Uglavnom, bakice žele iznenaditi svoju prijateljicu paketom (ne onim na koji mislite) koji je kombinacija glume i laganog plesno – erotskog showa.

Izvođač na zabavu dolazi kostimiran te glumom stvara efekt iznenađenja, nakon toga izvodi kratki erotski ples. Show ima prilagođenu koreografiju koja je prikladna je za obiteljske i korporativne evente. Savršeno kratko i slatko iznenađenje za slavljenicu. Tu su i posebni popusti za generaciju 60+.

Gospođe su isprva malo šokirane, križaju se, ali ubrzo se oslobode i zna biti jako veselo.

Nastupamo u klubovima, kafićima, na korporativnim eventima, festivalima. Gdje nas žele, tu smo.

Screenshot/video

Koliko se zarađuje u ovom poslu i koliko radite?

Honorar je dovoljan da pokrijem troškove agencijske provizije, knjigovođe, poreza, kostima, honorar koreografkinje, prehrane, treninga i ostane za jedan dobar subotnji izlazak. Ipak je ovo Hrvatska.

Tko su vam najčešće klijentice, ili klijenti koji vas angažiraju i kojim dobnim skupinama pripadaju?

Najčešće nas angažiraju dame i to od 18 do 80 godina. Nekad nas pozovu i muževi, ali ima tu i drugih prijateljskih iznenađenja. Jedan zanimljiv trend je da muževi koji rade u inozemstvu naruče rođendanski strip paket supruzi. Ne znam je li to test vjernosti ili nešto drugo, no otkačeno je.

Momentalno su u trendu uredski nastupi. Znate, prilikom promaknuća ili odlaska u mirovinu. To je kratko i efektno. 

Jesu li Hrvatice razuzdane nazabavama ili su i u tim slučajevima fine cure?

Kako koja regija. Uglavnom je veselo i ugodno. Ma, svako selo, grad ili regija imaju svoje posebnosti. Slavonke su, mislim, najveselije, zatim cure iz Istre. Ali, svaka gaža je priča za sebe i moram se dosta prilagođavati i improvizirati.

Kako se pripremate za posao, kako izgledaju vaši treninzi?

Redovni treninzi uključuju teretanu i boks, a koreografije solo i u grupi radimo s našom kraljicom, koreografkinjom Sellenom. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MEP (@mep.cro) on Mar 15, 2018 at 3:48am PDT

Kako se najčešće odjenete? Budete li kauboj, policajac, vatrogasac? Što žene najviše uzbuđuje?

Na prvom mjestu je to policajac, i to hrvatska odora. Ostalo je standardno, dakle i kauboj i vatrogasac. Neke kostime krojimo po narudžbi. 

screenshot/video/mep

Koji je najbizarniji zahtjev koji ste dobili? 

Svi su u granicama prihvatljivog i korektnog odnosa. Možda bih kao čudnije izdvojio zahtjeve za nastupima jedan na jedan. Ali to ne prakticiramo, kodeks agencije je po tom pitanju strog, a i to bi nas vodilo u jednu drugu djelatnost. Mi radimo show i to je to. Imamo dosta upita od gay populacije, pa razmišljamo da napravimo paket gay striptiza. Dakle, gay dečki, prijavite se!

Skidate li se do kraja i o čemu to ovisi?

To je fama o skidanju do kraja. Onako, da se skroz pokaže spolovilo, za to imamo jedno dva do tri upita u godinu dana. Sve ostalo je kroz šalu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MEP (@mep.cro) on Sep 1, 2016 at 6:22am PDT

Jeste li ikada dobili nemoralnu ponudu ili se čak osjetili seksualno napadnutima?

Bude više štipkanja, ugriza, masnica i tako. Sve ostalo je podnošljivo.

10 pitanja

striperi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter