video: Što se to zbiva?

Ne možemo se ne prisjetiti gospodina Miletića, ali nastup ukrajinskog predsjednika potući će i pulskog gradonačelnika


Matej Devčić
08.07.2019.08:35
Ne možemo se ne prisjetiti gospodina Miletića, ali nastup ukrajinskog predsjednika potući će i pulskog gradonačelnika
Screenshot/YouTube

sažeto

Na internetu je objavljena snimka na kojoj se može vidjeti kako Vladimir Zelenskij stalno gleda oko sebe i mijenja izraze lica


Matej Devčić
08.07.2019.08:35

Na internetu kruži snimka sjednice Zakarpatske carine u Užgorodu na kojoj se može vidjeti čudno ponašanje novog ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog. Kako se može vidjeti na snimci, Zelenskij je tijekom sjednice bio nervozan, stalno je gledao oko sebe, pio je veliku količinu vode i svako malo mijenjao izraz lica.

Lijekovi ili nešto jače?

Njegovo neobično ponašanje postalo je predmetmom diskusije na društvenim mrežama. Neki smatraju kako je Zelenski bio umoran te da se u njegovu ponašanju vide znakovi stresa.

Drugi pak tvrde da ukrajinski predsjednik koristi jače lijekove koji su izazvali takve reakcije, dok su neki komentirali kako postoji mogućnost da je bio pod utjecajem droge.

"Život nije TV serija"

"Mamurluk? Ili nešto gore? Mislim da je Zelenski samo shvatio u kakav se to horor ispustio. Život nije TV serija", komentirao je na društvenim mrežama ruski televizijski voditelj Vladimir Solovyov.

Snimka je objavljen pod nazivom "Zelenskij odigrao Dobkina mlađeg", što je referenca na incident iz 2016. godine kada je poslanik Dmitrij Dobkin ustao, sakrio se iza stepenica i cijelo vrijeme se čudno ponašao, zbog čega je cijela zemlja prozivala da ima "bogat unutrašnji život".

Kad te kamere uhvate nespremnog

Nedavno je i jedna naš političar uhvaćen u neobičnom ponašanju. Nakon što je Boris Miletić, gradonačelnik Pule, pristupio glasovanju za izbore za Europski parlament, ispred biračkog mjesta su ga dočekale kamere. I tako je nastao jedan popriličan urnebesan video, jer su ga kamere zatekle nespremnog. Miletić čini se kamere nije očekivao ili bar nije očekivao da bi on nešto trebao govoriti. No, morao je i blago rečeno ne da nije prošlo dobro po Miletića, nego je sve to bila blaga katastrofa. Ali, barem nevjerojatno zabavno.

Tako je pokušao novinarki odgovoriti zašto su ovi izbori važni, ali to mu baš i nije pošlo za rukom. I to iz više pokušaja. I svaki put Miletić bi se samo još dodatno zapetljao, dok u jednom trenutku nije shvatio da sve to jednostavno nema smisla i napravio je neočekivano.

društvene mreže

Ukrajina

snimka

sjednica

Vladimir Zelenskij

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter