foto: stalno izlaze odvratni detalji

Što portret Billa Clintona u Hillarynoj haljini i štiklama radi u kući milijardera i pedofila koji se objesio u zatvoru?


Mia Peretić
16.08.2019.20:00
Što portret Billa Clintona u Hillarynoj haljini i štiklama radi u kući milijardera i pedofila koji se objesio u zatvoru?
Reuters

sažeto

Portret je sada vidio cijeli svijet, a napokon se oglasila i autorica slike


Mia Peretić
16.08.2019.20:00

Slučaj milijardera i pedofila Jeffreya Epsteina, koji se prošle subote objesio u svojoj ćeliji u njujorškom pritvoru, i dalje otrkiva brojne gnjusne detalje. Epstein je tijekom svog života prijateljevao s brojnim uglednicima iz Sjedinjenih Američkih Država, a nije tajna da su neki od njih uživali u raskalašenim seks zabavama s maloljetnicama koje je Epstein naročito volio.

Što Clinton u haljini i štiklama radi u Epsteinovoj kući?

Američki mediji kao neke od njegovih moćnih prijatelja spominju i bivšeg predsjednika Billa Clintona, ali i sadašnjeg Donalda Trumpa. U jednom od svjedočenja, koja ovih dana niču kao gljive poslije kiše, pojavila se informacija da se u Epsteinovoj vili na Manhattanu, između ostalog, nalazi i veoma neobična slika Billa Clintona.

Na slici je bivši američki predsjednik obučen u žensku haljinu i cipele s visokim petama, piše Daily Mirror. Pretpostavlja se da se stolica u kojoj Clinton sjedi nalazi u Ovalnom uredu u Bijeloj kući, jer se vidi dio grba predsjednika kao i komad prepoznatljivog plavog tepiha.

​Neki mediji spekuliraju da je plava haljina referenca na Monicu Lewinsky, no više podsjeća na onu koju je Hillary Clinton nosila na prijemu u Kennedy Centru 2009. godine. 

Autorica je bila iznenađena kada je saznala u čijoj se kući nalazi slika

Sliku je naslikala umjetnica Petrina Ryan-Kleid koja je medijima pojasnila da je djelo nastalo dok je bila na zadnjoj godini studija umjetničke akademije u New Yorku. Slika je naknadno stavljena na prodaju tijekom jedne dobrotovorne večere, te je tada i prodana.

"Nisam imala pojma tko je kupac. Kao i s većinom mojih slika, nisam znala gdje i kome je otišla ova koja je prodana prije sedam godina. Bila sam vrlo iznenađena kada sam saznala da je završila u Epsteinovom domu", rekla je Ryan-Kleid.

smrt

haljina

štikle

pedofil

Bill Clinton

epstein

portret

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter