video: luksuzni penthouse najbogatijeg čovjeka na svijetu

Što bi rekli njegovi zaposlenici koji mokre u boce jer se boje za posao?


100posto
08.06.2019.08:00
Što bi rekli njegovi zaposlenici koji mokre u boce jer se boje za posao?
Reuters

sažeto

Čak i nakon razvoda 25-godišnjeg braka ne mora strahovati za svoj luksuzni život


100posto
08.06.2019.08:00

Iako je početkom godine objavio da se od supruge  rastaje nakon 25 godina braka, što će ga, s obzirom na to da se njegovo bogatstvo procjenjuje na 137 milijardi dolara sigurno mnogo koštati, osnivač i vlasnik Amazona te službeno najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos i dalje si bez straha može priuštiti da živi u najvećem luksuzu. Naime, nedavno je na Manhattanu kupio stanove za ukupno 80 milijardi dolara.

Reuters

Kupaonica s pogledom na Empire State Building

Troetažni penthouse ima pet spavaćih soba, šest kupaonica te odvojeni sedmerosobni apartman u kojem se nalazi privatna spavaća soba, dvije sobe za oblačenje, dvije kupaonice, dnevni boravak s uredom, kao i nekoliko ormara. Kupaonica ima pogled na Empire State Building. 

Lounge, observatorij i terasa s koje vidi cijeli Manhattan

Drugi kat penthousea ima lounge koji vodi na terasu od skoro 500 kvadrata, a na vrhu se nalazi observatorij: soba koja je okružena staklenim zidovima iz koje se izlazi na vlastitu terasu s pogledom na sjeverni, istočni i južni Manhattan. 

 
 
 
View this post on Instagram

#workviews #212fifthavenue #penthouse #luxuryrealestate #nyc #flatironbuilding 😍

A post shared by Christopher DiLella (@cdilella) on Jul 18, 2018 at 5:32am PDT

Kada je 2017. godine stavljen na tržište penthouse je stajao 73,8 milijuna godina, a Bezos ga je platio 58 milijuna dolara, dok će dodatna dva stana platiti 28,5 milijuna. S obzirom na to da je prema Bloombergovom indeksu milijardera težak 108,3 milijarde, te da je i dalje najbogatiji čovjek na svijetu, 80 milijuna dolara za njega je prava sitnica.

Samo nas zanima što o svemu tome misle zaposlenici skladišta njegovog Amazona, koji uriniraju u boce kako ne bi izgubili previše vremena na poslu. 

amazon

Jeff Bezos

Stanovi

newsletter

Prijavite se na Newsletter