Nažalost, ne spremajte kapute

Stiže još jedan hladni val, temperature će ponovno ići ispod nule, a predviđa se i snijeg


Ana Lonjak
12.03.2018.10:30
Stiže još jedan hladni val, temperature će ponovno ići ispod nule, a predviđa se i snijeg
Cropix

sažeto

Iako će proljetne temperature biti cijeli ovaj tjedan, za vikend stiže novo zahlađenje i minusi, a najavljen je i novi snijeg


Ana Lonjak
12.03.2018.10:30

Čini se da stiže još jedan hladni val i to za vikend, pokazuje to sedmodnevna prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda. Iako će proljetne temperature biti cijeli ovaj tjedan, za vikend stiže novo zahlađenje i minusi, a najavljen je i novi snijeg. 

U Zagrebu bi tako tijekom ovog tjedna temperature mogle biti i do 16 stupnjeva, ali će se cijelo vrijeme izmjenjivati sunčana i kišna razdoblja. Zahlađenje je najavljeno za početak vikenda te će temperature biti od minus četiri do minus sedam. Tijekom oba dana mogao bi padati snijeg.

U Dalmaciji će biti više temperature, tako će u Splitu nakon ugodnih 14 stupnjeva tijekom tjedna, temperature se spustiti od 4 do 13 stupnjeva uz kišu, a u nedjelju bi se temperatura mogla spustiti i do minus dva stupnja, a predviđa se i susnježica. 

Sam jug Hrvatske bit će pošteđen snijega, a i temperature će ostati u plusu. Za Dubrovnik je predviđena kiša tijekom cijelog tjedna i vikenda, a temperature će biti i do 18 stupnjeva. Najhladnije će i tamo biti u nedjelju, no temperature neće ići ispod plus tri stupnja Celzija.

Hrvatska

snijeg

vremenska prognoza

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter