STRAVIČNA PRIČA

Djed (88) htio ubiti baku jer mu je priznala da ga je varala u mladosti: 'Mahao je nožem, a ona je uspjela pobjeći!'


100posto
24.10.2017.12:20
Djed (88) htio ubiti baku jer mu je priznala da ga je varala u mladosti: 'Mahao je nožem, a ona je uspjela pobjeći!'
Pixabay/Reuters/Ilustracija

sažeto

Dobrivoj, čini se, samo pukom srećom nije povrijedio suprugu


100posto
24.10.2017.12:20

Dobrivoje M. (88) iz beogradskog prigradskog naselja Kaluđerica uhićen je i priveden na ispitivanje u tamošnju policijsku postaju zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "pokušaj ubojstva".

Naime, Dobrivoje je fizički nasrnuo na suprugu Dragoslavu M., u namjeri da je liši života.

Međutim, kako Srpski telegraf doznaje, policija je u posljednjem trenutku uspjela primiriti starca da počini samoubojstvo.

"Policiju je pozvala Dobrivojeva snaha, a kada su službenici došli na lice mjesta u prizemlju obiteljske kuće zatekli su povrijeđenog starca s nožem u rukama. Kad je vidio policajce, bacio je oružje i pritom je krvario iz posjekotine na području grudi", kazao je izvor blizak istrazi.

Tada je agresivni starac prvi put priznao da je htio ubiti prvo ženu, a zatim i sebe.

"On je izjavio da mu je žena priznala nevjeru koja datira još iz njihovih mladih dana. Starac se zbog toga mnogo uznemirio, ali istovremeno nije mogao podnijeti činjenicu da je njegova supruga, s kojom desetljećima dijeli život lijegala u krevet s drugim muškarcem", priča nadalje izvor.

Dobrivoj, čini se, samo pukom srećom nije povrijedio suprugu.

"Mahao je nožem, prijetio joj i pokušao je izbosti. Međutim ona je otrčala iz kuće, a on je tada počeo sebe probadati po trbuhu i prsima. Preplašena Dragoslava odmah se požalila snahi Slavici, a ona je potom promptno pozvala policiju", kaže sugovornik Srpskog telegrafa.

Srbija

Beograd

baka

nož

pokušaj ubojstva

varanje

starac

newsletter

Prijavite se na Newsletter